Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Geforce! Intel czy AMD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 AMD. Mario czy Luigi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Luigi ma fajne zielone wdzianko Cahan czy PervKapitan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Ej to jest niesprawiedliwe... obie są fajne, ale z Kapitan rozmawiałem częściej tak więc na razie C vs P 1:2 Czekaj coś Ci wymyślę z zemsty. Uszatka czy PervKapitan? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 A wolę Uszatkę Generalnie od początku ją polubiłem i mamy sporo wspólnego z tego, co widzę i ani raz niczym mnie nie zdenerwowała. A PervKapitan... Głównie pilnuje porządku i straszy! Spoiler Ciekawe czy to czyta? Spoiler W sumie chyba nie napisałem nic złego... Decaded czy Zegarmistrz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Z Zegarmistrzem zamieniłem może słowo dwa... wydaje się ok. Dec to fajny admin dlatego stawiam na niego. Spoiler Szczerze to też mnie zastanawia czy @PervKapitan to czyta... cóż będziemy mieć odpowiedź, jeśli zechce. Magiczny Pokój Starlight Glimmer czy Scena Wielkiej I Potężnej Trixie!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Widzę, że wchodzimy na cienki lód... Nie ujmując wielkości i potędze Trixie muszę wybrać Magiczny Pokój Starlight Glimmer Po prostu statystycznie częściej w nim bywam! Max Payne 2 czy Max Payne 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Powrót na bezpieczne wody? Max Payne 2 Mafia 1 czy Mafia 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 49 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Powrót na bezpieczne wody? Ja tu przychodzę się rozerwać, a nie stresować! Mafia 2 Samsung czy Apple? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Ale zabawni jesteście, misiaczki. Skoro od niedawna jestem modem i już jestem uważana za kogoś kto pilnuje porządku i straszy to uznam to za komplement. Appla nie miałam, więc ciężko mi ocenić. Chętnie bym takowego wypróbowała, ale cóż, tanie to nie jest. Do Samsunga zaś jestem bardzo przyzwyczajona, bo każdy smartfon (uwaga, dwa) który miałam był samsungiem. Korzysta mi się z niego dobrze, więc ostatecznie wolę póki co go. Whisky czy rum? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Whisky Kurtuazyjnie czy obcesowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Black Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Rum Bimber czy burbon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Bourbon Kurtuazyjnie czy obcesowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Kurtuazyjnie... zwłaszcza na początku, gdy trzeba wybadać teren. Timon czy Pumba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 (edytowany) Timon; Halloween czy Dziady? Edytowano Październik 20, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Timon Obama czy Trump? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Trump... zabawny, choć dziwny gość. Kredki czy farby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 kredki diecezja czy kalifat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Farby. Chłopczyki czy dziewczynki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Spoiler Chip... ani jedno, ani drugie Dziewczynki Włosy długie czy krótkie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 krótkie Piosenka pt. Self Control w wykonaniu: Laury Branigan czy RAF'u? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Zawsze uważałem, że oryginał jest najlepszy więc Laura Branigan Hammerfall czy Manowar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Manowar Mysz przewodowa czy bezprzewodowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SteveAlizadeh Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Bezprzewodowa Ps3 czy ps4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Ps4. Piernik czy ciasteczka w czekoladzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się