Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Cloudsdale! Tam są pegazy! Pegazice! Pegaziątka! Staranie się czy "miej wy$%^ane a będzie Ci dane"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 To drugie. Tak wygląda każda lekcja matematyki Fanta czy Mirinda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Mirinda. Mozilla czy Chrome? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Mozilla, ale mam internet z vectry, więc to bez różnicy i tak jest tragicznie Popcorn zwykły czy karmelowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thasimathi Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Zwykły, nie przepadam za karmelowym Kawa z mlekiem czy bez mleka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Bez mleka Jajecznica z trzech jajek czy z CZTERECH jajek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Trzech Jak się spóźnisz na autobus to czekasz na kolejny czy idziesz na piechotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Hmm... zależy od dodatków jakimi dysponuje... ale jeśłi miałby być golas bez kiełbasy/boczku/kabanosa/innego mięsa/grzybów... cebuli nie wypisuje, bo cebula być musi. To zdecydowałbym się na 4 jajka. Niebieska czy czerwona tabletka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 ALERT! Padły dwie odpowiedzi na jedno pytanie! 1) W czasach studiów busy kursowały mi co godzinę, więc jak któregoś się spóźniłem, to wolałem iść na piechotę, bo za godzinę możliwe jest, żeby zajść, a ja lubię spacerować 2) Niebieską - wolę pozostać w Matrixie Wyrażasz ekscytację poprzez uśmiechanie się czy podskakiwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Uśmiechanie Odwiedzić Celestię czy Lunę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 LUNĘ! Magnes czy magnez? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 magnez Do pracy na rano czy po południu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Tak jak mam teraz czyli na po południu! Idealna opcja dla nocnych sów Myślisz i działasz od razu czy zastanawiasz się i planujesz działać później? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 To zależy... Ale generalnie planuję... Myślisz, że magia istnieje czy raczej twierdzisz że to niemożliwe by magią nie istniała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Szczerze to się nigdy nad tym nie zastanawiałem... na pewno istnieje magia iluzji więc po części istnieje, ale czy prawdziwa hmm wydaje mi się, że magią nazywamy coś, czego jeszcze nie rozumiemy. Więc tak istnieje. Marzenia czy rzeczywistość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Kiedyś marzenia... Teraz: RZECZYWISTOŚĆ... Jedna poduszka czy multum poduszek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Jedna... najlepsza. Kucyki czy Anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Oczywiście że Kucyki gdybym wolał Anime to by mnie tu nie było. Woda gazowana czy niegazowana ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Gazowana. Telewizor czy komputer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Kolejne pytanie retoryczne Komputer Długopis zwykły czy żelowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 eee... umm zwykły. Rozmowa telefoniczna czy sms? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Esik Nóż krótki czy długi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Długi, Tygrys czy M4 Sherman? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 (edytowany) Tygrys! Rawwr! Najpierw dobro własne czy dobro cudze? Edytowano Listopad 14, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Zależy, ale lubię pomagać więc może cudze. Jednak jak powiedziałem... zależy. Ps4 czy Switch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się