radek223 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Najlepsze! Gry FPS czy RTS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 W tej kategorii na pewno FPS. Pojedynek na "R" :Rainbow Dash czy Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Rainbow dash. Paint czy Gimp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nie lubię paćkać się z GIMPem, wolę Painta, ale że na komputerze w temacie grafiki nie robię nic więcej jak edycja skinów w MC, to po co mi GIMP. Za RD Und następne pytanie : kolejny pojedynek, Twilight Sparkle czy Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 No nie wiem...Dla mnie obie są fajne,ale minimalnie wygrywa AJ Sorain czy Spitfire? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Trudny wybór... Spitfire. Celestia czy Luna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Luna Discord czy Sombra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Discord. AJ czy RD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 RD Dubstep czy Metal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Metal Dowód osobisty czy paszport? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Dowód. Mniejszy Rock : Punk czy hard? (ewentualnie żaden ) (PS Dzięki że mnie wyprzedziłeś) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 za Metal Punk. Pinkie czy Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Pinkie jest psychiczna. Ale i tak wolę ją niż Flutter Lubię obie X czy Y? (w sensie litera) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 X Klasa w szkole A czy B?(A może C?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 A Biekcja czy Suriekcja??() Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 eeee Biekcja ? Gwiazdor , czy Mikołaj ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Mikołaj. Resident evil czy Silent hill? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 eee grałem tylko w Residenta i powiem , że go nie polubiłem , ale niech będzie FEAR czy FEAR 2 ? bo 3 podobno jest słaba ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 FEAR bo w fear 2 nie grałem a jak w coś grać to najlepiej od 1 części gauss rifle czy microwave gun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 gauss rifle Skyrim czy Wiedźmin ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Skyrim Kinder niespodzianka czy kinder joy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Kinder niespodzianka lepsza jest praca , czy szkoła ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Zależy, czy praca która wykonujesz, sprawia ci przyjemność Rózowy czy czarny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 czarny kto jest ciekawszy Zecora , czy Gilda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Zecora lamborghini czy ferrari? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się