Komputer Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 [Ja mam zamiar dalej grać. Jedynie jako iż ostatni post jest mój, to nie odpisuje.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 ((Ja ogólnie to jestem skołowany i nie wiem co się stało)) Azir spojrzał na tarczę. Nie minęło dużo czasu a zaczął powracać do swojej oryginalnej formy, złota zbroja otoczyła jego ciało a w ręce pojawił się kostur. - Jestem skłonny współpracować, ale muszę wiedzieć kto jest naszym wrogiem. - powiedział Azir. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Grudzień 4, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2015 -On! - ryknęła dziewczyna głosem, który nie przywodził na myśl nic miłego. Kolejny atak poleciał w stronę Springtrapa. Tym razem nie była to żadna fala energii. Tym razem w jego stronę leciał grad kamieni, o krawędziach skrzących w świetle lamp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Springtrap o dziwo biegł wprost na te kamienie, nie bojąc się ich. W krytycznym momencie, gdy już były niedaleko przyśpieszył, zasłonił twarz rękami i zmienił formę na swą oryginalną. Teraz zamiast niezbyt groźnie wyglądającego człowieka, wprost na tamtą dziewczynę biegł poobdzierany animatronik. Sam Springtrap się cieszył, chciał zobaczyć czy zrobi mu to cokolwiek. A daleko od sceny jednak nie był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts