Talar Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Odświeżę temat. Z kuców, najpiękniejsze dla mnie są: 3. Księżniczka Celestia 2. Rarity 1. Countess Coloratura Z ludzi: 3. Sugercoat 2. Sunset Shimmer 1. Adagio Dazzle <3333333333333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 O cholera, trafiłem do złej dzielnicy. Już sobie idę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Moim zdaniem wszystkie kucyki w mlp są ładne. Każda ma swój inny styl, urok, charakter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (edytowany) 8/12/2012 at 23:06 El Sadzonka napisał: Ehhh, nie zrozumiem nigdy czemu tak lansujecie tu Rarity. Może by i wygrała, ale equestriański odpowiednik Miss Tapety Naturalne piękno to coś innego niż tony pudru, makijażu i tipsów. Coś więcej niż ciuszki i nieustanny pokaz mody. Coś ponad okrągłe słówka, wielkopańskie zwroty i pensjonarskie marzenia. Tapeta tapecie nierówna. Ta u Rarity jest naprawdę urokliwa i z klasą, jest wspaniałym dodatkiem. Bez niej też Rarity jest piękna, a nie o każdej dziewczynie można tak powiedzieć. Poza tym Rarity ma też fajną osobowość, więc na makijażu się nie kończy. Uwielbiam ją za wszystko. Ale czy jest najładniejsza, to nie mam zamiaru ustalać, ale w swojej klasie jest najlepsza. Jest taka, jak być powinna. Edytowano Styczeń 7, 2016 przez SebastianRichCountryOwner 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 8/28/2012 at 13:25 Airlick napisał: Niektórzy fani innych kucyków mieli wystarczająco przyzwoitości, żeby przyznać, że najurodziwszą i najwspanialszą klaczą w Equestrii i okolicach jest Rarcia. Więc twój argument jest inwalidą. Ale że z każdego tematu tego typu robi się konkurs popularności, a nie obiektywnej oceny, to żadna nowość. "Hurr durr Twilight jest najszybszym pegazem w Equestrii, bo ją lubię najbardziej!" - ot i cała filozofia co poniektórych. Oczywiście, że w pewnym sensie masz całkowitą rację. Rarity jest naprawdę piękna i z pewnego punktu widzenia wygrywa konkurs piękności. Wygrywa w dziedzinie raritywości, czyli w byciu damą, posiadaniu pięknych, błękitnych powiek, rzęs, pięknego, fioletowego kręconego ogona i grzywy, znaniu się na modzie, posiadaniu swoistego stylu i fajnego charakteru. Jest też inteligentna. Właśnie w byciu Rarity wygrywa Rarity i to jest zrozumiałe, że uważasz i stwierdzasz, iż jest najpiękniejsza w całej Equestrii. I tak samo podoba mi się Applejack, za bycie piękną blond wieśniaczką, Pinkie Pie za tą różowość, humor, ładne oczka, temperament. Rainbow Dash za tęczowość i zadziorność. Celestia, iż jest tak dostojną władczynią, jest najwyższa (dosłownie), za skrzydła. Każda z tych postaci jest w pewnym sensie najpiękniejsza, bo każda ma swój własny styl. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 Moja dyszka, wybór był tylko na podstawie koloru i kształty grzywy 1. Lyra 2. Roseluck 3. Cloudcheaser 4. Luna 5. Cherry Jubillee 6. Cheerlie + za charakter 7. Lotus Blossom i Alone 8. Bon Bon 9. Vinyl i Octavia 10. Amethyst Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMania45 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 Spitfire, Celestia, Fluttershy i Rarity... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 (edytowany) 1- 2- 3- Każda klacz ma własny styl, charakter i ciężko jest wybrać. Ale jak miałbym wybierać w takim konkursie to stawiałbym na Flutterkę, która była już modelką i podobała się innym kucykom w tej roli. Ale bycie modelką to nie dla niej . Rarity ma dobry gust, projektuje sobie stroje i świetnie dała by sobie radę w takim kucykowym konkursie piękności. Rainbow Dash jest naprawdę ładną klaczą, podoba mi się jej tęczowa grzywa i ogon, ale na pewno nie dałaby się namówić na udział w takim konkursie. Edytowano Sierpień 6, 2016 przez fluttershypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 1. RD- ulubiony i najładniejszy wg mnie kucyk. Oczy piękne (żałuję, że nie są unikalne), grzywa taka urocza, kolorowa, sierść w moim ulubionym kolorze. Jeżeli chodzi o design włosów, to we wszystkim jej ładnie, wiem, bo kiedyś sama rysowałam każdą z Mane6 i trzech księżniczek (wtedy jeszcze Twi była jednorożcem) i zmieniałam im kolory. 2. Luna- drugi ulubiony kucyk, ogólnie jest ładna. Wzorowo dobrana kolorystyka, szczególnie bardzo ładny kolor oczu i jeszcze powieki ładnie komponujące się z granatową sierścią. 3. Cadance- druga w rankingu samych księżniczek, piękna, pełna uroku księżniczka, zwłaszcza podobał mi się fragment, gdzie z Armorem pokonała Chrysalis (tak się pisze?) i tak ślicznie powiewała jej grzywa, jeszcze ten otulający ich blask w kolorze fuksji! 4. Rarity- w rankingu samych Mane6, zajmuje trzecie miejsce- z wyglądu ogólnie jest śliczna, zwłaszcza, gdy górny lok jej grzywy kieruje w stronę widzów. 5. Fluttershy- mimo ostatniego miejsca w samych Mane6 (lubię ją, ale najmniej w ich zestawieniu), uważam ją za bardzo ładną klacz, szczególnie uroczo wygląda, gdy opiekuje się zwierzątkami. 6. Celestia- mimo, że z tercetu księżniczek (w rankingach Twi wliczam tylko do Mane6) mam ją na ostatku, to sądzę, że jest śliczną klaczą, a sam wygląd mówi o jej łagodnym i dobrotliwym usposobieniu. 7. Sweetie Belle- mimo ostatniego miejsca w CMC, myślę, że już teraz jest wyjątkowo ładna, a gdybym brała pod uwagę jej wygląd w przyszłości, to bez wątpienia miała by first'a w tej odpowiedzi, ale cóż, na razie zajmujemy się teraźniejszością. 8. Octavia Melody- jest śliczna, w dodatku dzierży jeden z moich ulubionych instrumentów- wiolonczelę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Małocha Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Nr. 1. Lyra Nr. 2. Vinyl Nr. 3. Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek123 Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Fluttershy to przecież oczywiste reszta nie ma co się z nią równać celestia to może jej kopytka czyścić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 1. zdecydowanie Luna Spoiler 2. Na drugim ląduje sorry Rarity 3. Twilight Sparkle, nie lubię jej ale muszę przyznać, jest jedną z najładniejszych klaczy 4. Celestia 5. Sweetie Belle 6. Applejack 7. Starlight Glimmer 8. Fluttershy 9. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 (edytowany) 1. Luna 2. Twilight (gdyby brać pod uwagę cechy charakteru u mnie była by na 1 miejscu) 3. Fleur De Lis ex aequo z Sassy Saddles (pewnie ze wględu na ogólny design postaci) 4. Octavia 5. Rarity 6. Trixie 7. Fluttershy 8. Starlight Glimmer Edytowano Grudzień 4, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts