Lucjan Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 To tak. Cześć. Jestem Damian. Mam 18 lat. Od 6 lat jestem Brony. Mam swój zespół rockowy. Moim ulubionym kucykiem jest Derpy. Zapraszam do zadawania pytań. Minimum 10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 No hej Miałam okazję poznać Cię już podczas sesji, ale tutaj zadam pytania. Na dobre powitanie tradycyjna, forumowa piosenka: https://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E 1. Jaki podgatunek rocka najbardziej lubisz? 2. Shippujesz? 3. Ulubienica z mane6? 4. Co sądzisz o Starlight Glimmer? Pozdrawiam, i życzę miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 28, 2015 Autor Share Napisano Listopad 28, 2015 1. Najbardziej to hard rock 2. Czasami jak nabiorę ochoty albo któś poprosi na privie. 3. Nie mam. 4. Jakoś nigdy mi nie przypadło mi do gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizcordja Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Powiesz coś o swoim zespole rockowym? Na czym grasz/o czym śpiewasz? Wolisz rock progresywny/alternatywę czy te mocniejsze klimaty? Ulubiony wykonawca? Czego brakuje w kucach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Howdy! 1. Grasz normalną muzykę, czy też powiązaną z mlp? (wrzucisz jakieś próbki?) 2. Od czego zaczęła się Twoja przygoda z serialem? 3. Wolisz postacie główne, poboczne czy antagonistów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 No cześć, Damian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 28, 2015 Autor Share Napisano Listopad 28, 2015 1. Jesteśmy dość tacy nowocześni. Najpierw zaczyna grać gitarzysta prowadzący, potem perkusja a potem ja. 2. Gran na basie. Śpiewamy dosłownie o życiu. O zachowaniu ludzi. 3. Hard rock 4. PowerWolf 5. Derpy :3 Teraz khawker 1. Normalny rock. Czasami heavu lub power metal. A ptóbek jeszcze nie wrzucé. 2. Urodziny kuzynki. Siedzę i jej pilnuję a ona zaczyna oglądać MLP . I seria mnie wciągnęła 3. Poboczne są niekiedy ciekawsze od głównych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Cześć Damian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 A co mi tam 1. Malczewski, czy Boznańska? Czyją twórczość preferujesz? 2. Jesteś romantykiem? 3. Lubisz jeść? Jeśli tak to co? 4. Jak odnosisz się do sprawy kaszalotów? 5. Co uważasz o muzycie filmowej i swingu? 6. Mówiłeś o metalu. Co z Thrash metalem? 7. Lubisz zimę? 8. Co sądzisz o ludziach spędzających czas wolny grając w gry komputerowe? 9. Wiedziałeś, że wieloryby jak zdechną to wybuchają? 10. Palisz, pijesz? 11. Znasz serię Bioshock? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Siemanko! Witamy na forum Zapytam coś od siebie: 1. Ulubiony fic? 2. Ulubiony artysta fandomowy? 3. Po co oglądać kuce? Pozdrawiam Frozen ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się