Wonsz Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Temat kondycji fandomu jest wałkowany już bardzo długo, a ostatnio głośnym echem odbił się filmik zamieszczony na kanale "Moje Małe Teorie". Temat ten jest dyskutowany w wielu miejscach i ciężko ocenić jakie są nastroje w fandomie, bo mamy do czynienia z dużym rozdrobnieniem, dlatego też z Irwinem przygotowaliśmy ankietę by móc przepytać jak najwięcej osób z fandomu. Może to pokaże nam jakie jest zdanie naszej społeczności o jej kondycji. Ankieta jest dość krótka, bo zawiera 18 pytań, więc liczymy na dużą ilość odpowiedzi Wyniki prawdopodobnie pojawią się pod koniec stycznia. https://docs.google.com/forms/d/1KrOe7IcAcBoo9wnIG0meZcxETeenCpB7BgP9apzOE2c/viewform 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Zrobione! Mam nadzieję, że dużo osób weźmie udział w ankiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Poszło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2015 20 minuty temu poszkoleps napisał: Zrobione! Mam nadzieję, że dużo osób weźmie udział w ankiecie. Spokojnie. Nie wiem ile jest obecnie odpowiedzi, ale drugiego dnia trwania ankiety mieliśmy już ich koło 500, a badanie potrwa do końca tego roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriendJerzy Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 moim zdaniem taka ankieta powinna być jakoś bardziej rozpowszechniona n forum żeby więcej ludzi zagłosowało może warto o pomoc poprosić dolara? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Wystarczy ogłoszenie machnąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2015 1 minutę temu FriendJerzy napisał: moim zdaniem taka ankieta powinna być jakoś bardziej rozpowszechniona n forum żeby więcej ludzi zagłosowało może warto o pomoc poprosić dolara? Napiszę potem maila do administracji z prośbą o wstawienie jako ogłoszenie na szczycie strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Każdy kolorowy może to zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 >tfw ta ankieta uświadamia ci w pełni, że przez biedę prawie się wycofałeś z fandomu >tfw czytasz to pytanie o możności przejechania pół Polszy dla meeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarenka Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Odpowiedziano, ba, nawet się pokusiłem o rozbudowany komentarz :v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2015 6 godzin temu poszkoleps napisał: Zrobione! Mam nadzieję, że dużo osób weźmie udział w ankiecie. Sprawdziłem - mamy ponad 900 odpowiedzi, a to dopiero szósty dzień akcji promocyjnej, a mamy jeszcze wiele miejsc gdzie chcemy zamieścić ogłoszenia. Wszystko wskazuje na to, że uda nam się stworzyć ankietę z rekordową ilością odpowiedzi, ponieważ niedługo przegonimy pod tym względem Spis Powszechny autorstwa Skradacza z 2013 roku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 1 minutę temu Wonsz napisał: Sprawdziłem - mamy ponad 900 odpowiedzi, a to dopiero szósty dzień akcji promocyjnej, a mamy jeszcze wiele miejsc gdzie chcemy zamieścić ogłoszenia. Wszystko wskazuje na to, że uda nam się stworzyć ankietę z rekordową ilością odpowiedzi, ponieważ niedługo przegonimy pod tym względem Spis Powszechny autorstwa Skradacza z 2013 roku Wreszcie będzie wiadomo co w fandomie kuleje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Wysłane, dostanę teraz lizaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark Crusader Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Według mnie w fandomie kuleje brak czasu. Cosik mało ludzi na tym forum w tygodniu siedzi... Niby coś się tu dzieje, ale jakoś nie mam czasu się zagłębiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 done Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavellus Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Zrobione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Wypełniłam tę ankietę z linku z innej strony. Liczy się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2015 10 minut temu Uszatka napisał: Wypełniłam tę ankietę z linku z innej strony. Liczy się? Ależ jak najbardziej, to jest jedna i ta sama ankieta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Ku czci satanistycznego kącika zrobione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 8, 2015 Share Napisano Grudzień 8, 2015 Wpisałem się jakiś czas temu i dałem link na grupę którą prowadzę. W sumie pomysł ciekawy. Choć ja uważam tak samo jak sam powiedziałeś na prelce o Fandomie na Vistulianie. Choć ja uważam że aby chociaż spróbować uzdrowić nasz fandom wystarczyło by robić akcje aby pozyskać nowych userów np poprzez panele na konwentach np fantazy , forumowych zjazdach , a jak by się udało to potem spróbował bym jakoś zachęcić nowych do działania poprzez np wspieranie nowych inicjatyw. Według mnie nie wiele trzeba aby fandom w miarę dobrze dział, bo wiadomo raz będzie lepiej raz gorzej. Podejrzewam że fandom może się trochę skurczyć ale jeśli będziemy chodzić na Ponymeety i je organizować (oczywiście w miarę możliwości) tworzyć/wspierać nowe inicjatywy i działać aktywnie na tym forum to fandom nie umrze . -Takie jest moje zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 Niektóre pytanie były totalnie dziwaczne i na dodatek to pytanie o ilość mieszkańców w moim mieście,co to ma do fandomu? Tak czy siak ankieta jest zrobiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 9, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2015 15 minut temu pepeh napisał: Niektóre pytanie były totalnie dziwaczne i na dodatek to pytanie o ilość mieszkańców w moim mieście,co to ma do fandomu? Tak czy siak ankieta jest zrobiona. Pierwsza część, w której pytamy o to, skąd jesteście i takie tam, ma na celu zbadanie jak postrzeganie kondycji zmienia się w zależności od wielkości miasta i obecności lokalnego fandomu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 Done Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 Wysłane. Yey. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 Zrobione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się