Patyk Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Jak Ci się podobała Gala Grand Galopu z udziałem Mane6 ?? Uważasz ze wprowadziły totalny chaos na balu i nie powinny mieć więcej tam wstępu czy może była to ciekawa odmiana od sztywnych bankietów ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Jak Ci się podobała Gala Grand Galopu z udziałem Mane6 ?? Uważasz ze wprowadziły totalny chaos na balu i nie powinny mieć więcej tam wstępu czy może była to ciekawa odmiana od sztywnych bankietów ?? Szczerze to nudziła mnie taka sztywna gala. Taka odmiana mi się podobała.A do tego pięknie wyglądały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Gdzie poznałaś miłość swojego życia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 21, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2012 Gdzie poznałaś miłość swojego życia ? W sklepie z ciuchami dla klaczy i ogierów. Są tam najlepsze ciuchy,a potem spotkałam go na pokazie mody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Co sądzisz o Fluttershy ? Byłaś kiedyś w Ponyville ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Znasz Twighlight i jej przyjaciółki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Czy Fancypants to bardziej narzeczony czy mąż ? Jaka jest twoja ulubiona książka ? Co sądzisz o Rarity, tak osobiście ? Potrafiła byś żyć bez statusu społecznego, jako przeciętna osoba ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 22, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2012 Znasz Twighlight i jej przyjaciółki? Jak można ich nie znać? Oczywiście,że je znam. Czy Fancypants to bardziej narzeczony czy mąż ? Jaka jest twoja ulubiona książka ? Co sądzisz o Rarity, tak osobiście ? Potrafiła byś żyć bez statusu społecznego, jako przeciętna osoba ? 1. Narzeczonym. 2. Nie mam swojej ulubionej książki. 3. Jest bardzo fajna. 4. Oczywiście,że tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Dzień doby panno Fleur Czemu kucyki chodzą nago ? Czy lubisz jak ktoś się na ciebie patrzy ? Masz jakąś rodzinę ? Ile ważysz ? Lubisz kiszone ogórki ? A bigos ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Dzień doby panno Fleur Czemu kucyki chodzą nago ? Czy lubisz jak ktoś się na ciebie patrzy ? Masz jakąś rodzinę ? Ile ważysz ? Lubisz kiszone ogórki ? A bigos ? 1. My kucyki mamy taką naturę. 2. Lubię jak inni zwracają na mnie uwagę. 3. Mam rodzinę w Canterlocie. 4. Nie wiem,bo się nie ważę. 4. Lubię ogórki i bigos,ale oczywiście nie za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Jak poznałaś Fancypants'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Witam cie zacnie Fleur. Wiesz że jesteś bardzo ładna ? Co sądzisz o Ponyville ? Co sądzisz o Fluttershy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 Jak poznałaś Fancypants'a? Na pokazie mody i w sklepie z ciuchami dla klaczy i ogierów. Witam cie zacnie Fleur. Wiesz że jesteś bardzo ładna ? Co sądzisz o Ponyville ? Co sądzisz o Fluttershy ? 1. Pewnie,że wiem! 2. Bardzo spokojne miasteczko (prawie spokojne). Chętnie wyjechałabym tam na wakacje,ale już niedługo ich konie. 3.Jest bardzo miłym kucykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Gdybyś miała wybór to czy chciałabyś być pegazem czy wolisz zostać jednorożcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Gdybyś miała wybór to czy chciałabyś być pegazem czy wolisz zostać jednorożcem? Zawsze chciałam oderwać się,ale dobrze jest być sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Czy twoja opiekunka wkręciła cię w oglądanie Godzilli? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Co sądzisz o Rarity uważasz ją za "królową mody"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Wrzesień 6, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Czy twoja opiekunka wkręciła cię w oglądanie Godzilli? xD Oczywiście. Mówiła mi o niej cały dzień i przy okazji nadal mówi. Tak jakoś wyszło,że zaczęłam oglądać z nią tego wielkiego stwora. Co sądzisz o Rarity uważasz ją za "królową mody"? ,,Królową mody" nazywają ją tylko jej fani,ale nie ja. Rarity jest fajna i bardzo ją lubię chociaż spotkałam ją tylko raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Mam do pani pare pytanek !!!! 1. Masz zwierzątko ??? 2. Jak się nazywają twoi rodzice ? 3. Masz jakieś rodzeństwo ? 4. Jakie jest twoje ulubione danie ? 5. Twój ulubiony kolor ? Jak pytania się powtórzyły to przepraszam ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Wrzesień 19, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Mam do pani pare pytanek !!!! 1. Masz zwierzątko ??? 2. Jak się nazywają twoi rodzice ? 3. Masz jakieś rodzeństwo ? 4. Jakie jest twoje ulubione danie ? 5. Twój ulubiony kolor ? Jak pytania się powtórzyły to przepraszam ! 1.Niestety,ale nie mam zwierzątka. 2.Mało znam swoich rodziców i mało o nich wiem...Rodzicie mało się mną interesowali i byłam zdana głównie na siebie. 3.Jestem jedynaczką. 4.Ulubionego nie mam,bo byłoby ich ze sto,ale bardzo lubię rosół,schabowe i oczywiście owoce morza. 5. Zdecydowanie różowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Czy masz farbowaną grzywę? Jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Jak myślisz, który z Elementów Harmonii najlepiej by do ciebie pasował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Wrzesień 20, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Czy masz farbowaną grzywę? Jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać Nie,nie mam farbowanej grzywy. Zapewniam iż moja grzywa jest w pełni naturalna. Jak myślisz, który z Elementów Harmonii najlepiej by do ciebie pasował? Nigdy się nad tym nie zastanawiałam...Moim zdaniem z tym powinno się urodzić więc odpowiem,że żaden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Lubisz pić cydr, czy preferujesz bardziej wytrawne trunki jak np. wino? Co myślisz o naszych strojach. Podobają ci się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Czy umiesz udowodnić wielkie twierdzenie fermata algebraicznie?(sorry że sie wymądrzam ale ja na przykład chciałbym znać taki dowód)? tzn czy jesteś uczona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts