Mates Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Siemanko! Dzisiaj siedząc u rodzinki, na Świętach, zadzwoniła do mnie moja przyjaciółka i mówi do mnie "ty Mateusz, na pulsie dwójce lecą twoje kucyki",,, Ja takie zdezo i włączyłem i rzeczywiście! Moim oczom ukazało się FG: Friendship Games! Cóż za cudowny prezent gwiazdkowy! Też oglądaliście? Pzdr 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 (edytowany) A Frjendszip gejms nie są jutro? Bo w gazecie ostatnio paczałem. I fajną masz przyjaciółke, że ci na świeta dzwoni i mówi: "Mati, twoje kuce lecą w TV". Pozdróf ją ode mnie xd Edytowano Grudzień 26, 2015 przez Zexel ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 (edytowany) Ja patrze w program TV i faktycznie dziś było. Ale jutro powtórka. Edytowano Grudzień 26, 2015 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 1 minutę temu White Hood napisał: Ja patrze w program TV i faktycznie dziś było. Zobaczyłbyś czy jutro też coś leci bo niechce mi się schodzić na dół i gazety szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/Puls-2?date=2015-12-27 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Jutro też jest! *heavy breathing* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Nagraj mi wersje kinową 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 26, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2015 Rainbow Rocks leciało wcześniej... A to w sumie nie przyjaciółka, tylko była dziewczyna xD Oglądaliśmy razem serie EG, Monster High, Krainę Lodu i klasyki Disneya, na przykład "Król Lew"... Oboje wiemy, że bajki mają przekaz nie tylko dla dzieci:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 26, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2015 (edytowany) 5 minut temu Major Degtyarev napisał: Nagraj mi wersje kinową Nagrałbym ci z miłą chęcią, ale jest jeden problem: nie oglądam telewizji, nawet nie mam w domu telewizora... jest mi to niepotrzebne do życia i oszczędza dużo nerwów Pozdrawiam Edytowano Grudzień 26, 2015 przez Mate$_92 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Też nie ogladam tv ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 26, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2015 Tak BTW:wyszedł już dubbing polski na cały piąty sezon?nie chce mi się na wiki sprawdzać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 14 minuty temu Mate$_92 napisał: Tak BTW:wyszedł już dubbing polski na cały piąty sezon?nie chce mi się na wiki sprawdzać Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 26, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2015 Właśnie teraz Zexel ! napisał: Tak To weś zarzuć linka tu, czy na PW (sorry za offtop) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 1 minutę temu Mate$_92 napisał: To weś zarzuć linka tu, czy na PW (sorry za offtop) Jeszcze nikt nie wrzucił dubbingu w internety. W TV lecą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 26, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2015 Właśnie teraz Zexel ! napisał: Jeszcze nikt nie wrzucił dubbingu w internety. W TV lecą spoko, dzięki :DTo pozostaje czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Właśnie teraz Mate$_92 napisał: spoko, dzięki :DTo pozostaje czekać Nie ma na co czekać! Trzeba śledzić FGE bo tam codzinnie zarzucają informacje o odcinakch z dubbingiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Friendship Games jest na necie ostatnio oglądałem film jest podzielony na części: cz 1 : http://www.dailymotion.com/video/x39r5d4 cz 2:http://www.dailymotion.com/video/x39r5dk_equestria-girls-friendship-games-2-2-dubbing-pl-1080p_tv Co do odc to co raz wrzucane są linki na forum. Wystarczy śledzić komenty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Na tym kanale kucyki lecą od 3 dni i to wszystkie części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2015 2 godziny temu BiP napisał: Na tym kanale kucyki lecą od 3 dni i to wszystkie części. hehe Teraz w sumie nawet żałuję, że nie mam plazmy.... Lepiej by się oglądało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Właśnie zaczyna się 3 część... Ps na mini mini też leciały wszystkie 3 części, przez te święta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 (edytowany) 17 minut temu Mate$_92 napisał: hehe Teraz w sumie nawet żałuję, że nie mam plazmy.... Lepiej by się oglądało Plazmy mu się zachciało Ty sie ciesz, że masz na czym oglądać, bo od mojego można epilepsji dostać Moim jedynym źródłem pastelowych konikóf jest na dzień dzisiejszy malutki tablet. Edytowano Grudzień 27, 2015 przez Zexel ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Moje kondolencje... Ps na Puls2 jest od kilku dni ok 25 minutowe opóźnienie, więc jak coś chcecie obejrzeć, to uwzględnijcie poprawkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 (edytowany) Często puszczają pełnometrażówki "Equestria Girls" w telewizji. Nawet nie wiem, ile razy natknąłem się na "Rainbow Rocks" Edytowano Grudzień 27, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Głównie na minimini+ i teletoon+, na pulsie2, też zaczęli od niedawna, na innych kanałach jeszcze się nie natknąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Ostatnio koniki znikneły z TVP ABC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts