Selenium v.2 Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Podobna do poprzedniej zabawy. Piszemy tutaj z jaką prawdziwą i dosyć znaną postacią kojarzy nam się user ( aktor, celebryta, polityk, muzyk, dziennikarz itd. bez takich typu moja sąsiadka czy coś) Zacznijmy ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 John Maynard Keynes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Zawisza Czarny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 Herrman Fegelein. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Taki szybki marsz w górę jeżeli chodzi o punkty reputacji przypomina mi marsz Hitlera do władzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 5 minut temu Po prostu Tomek napisał: Taki szybki marsz w górę jeżeli chodzi o punkty reputacji przypomina mi marsz Hitlera do władzy. Nie ogarniam dlaczego ludzie porównują mnie do führera ;-; 100 punktów to nie tak dużo, zważywszy na to ,że na forum jestem od 2 sierpnia. Choć fakt, ostatnio ludzie mnie mocno wspierają. Do rzeczy. Przydzielam Ci Korwina. Totalnie nie wiem czemu i nie pytaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 (edytowany) Kolego Koleżanko, ja w lutym będę tu trzeci rok. To pewnie stąd. Koniec offtopu. Edytowano Styczeń 9, 2016 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Grzegorz Braun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Marian Kowalski. 5 godzin temu Po prostu Tomek napisał: Taki szybki marsz w górę jeżeli chodzi o punkty reputacji przypomina mi marsz Hitlera do władzy. Coś w tym jest. 4 godziny temu Selenium napisał: Przydzielam Ci Korwina. Totalnie nie wiem czemu i nie pytaj. Dowaliłaś jak łysy grzywką o parapet ( wybacz, musiałem ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Enimen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 Niedźwiedź Wojtek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Tadeusz (ojciec Dyrektor) Rydzyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Rudy (Szare Szeregi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 Tusk, Donald Tusk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się