Popularny post. Battlebird Napisano Styczeń 15, 2016 Popularny post. Share Napisano Styczeń 15, 2016 Hejka ^^ Pomyślałam, że wstawię tu kilka swoich rysunków, w większości powstałych na lekcjach (dlatego w tle jest kratka ^^)... Na początek Discord, którego mam całe mnóstwo po zeszytach Tu w wersji dobrego smoka ( jeśli ktoś chce, może to zaadoptować na kolorowankę; wiem, że słabo widać, ale szkic ma już ponad rok) W wersji atak i lekko zarośnięty A to najnowszy szkic Discorda-steampunkowego pirata (aczkolwiek chyba nie widać, że steampunkowego ) Miłego oglądania i miłego dnia! 14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Piękne rysunki. Chcę więcej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Łyładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Wiecej takich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 zacnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Styczeń 20, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2016 Wow... mam post z niebieską wstążką i serduszkiem... Dziękuję wszystkim, i za serduszka, i za komentarze, to bardzo miłe (nawet nie wiedziałam, że tak bardzo...)! A więc dzisiaj pokażę mojego ulubionego Discorda, który miał być stylizowany na postać z Diablo III (i uczyłam się na nim rozróżniać miękkości ołówków) : Discord w mojej alternatywnej wersji, jako Consent : Jako że rysuje nie tylko władcę Chaosu - wielkie uznanie dla każdego, kto wie, kim są te postacie (podpowiem, że z Disneya) : I na koniec mały, słodki smoczek : (jak coś, nazywa się Dial ) Miłego oglądania i miłego dnia! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Im dłużej patrze na cudze rysunki tym bardziej płakać mi się chcę, że nie potrafię rysować ;--; 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 16 minut temu Pawiu napisał: Im dłużej patrze na cudze rysunki tym bardziej płakać mi się chcę, że nie potrafię rysować ;--; Mam to samo ;-; cudaaaa 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Styczeń 20, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2016 Ouuuuuuuu... dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 21 godziny temu Pawiu napisał: Im dłużej patrze na cudze rysunki tym bardziej płakać mi się chcę, że nie potrafię rysować ;--; 21 godziny temu WildyRock napisał: Mam to samo ;-; cudaaaa Zamiast jęczeć, że "nie umiem", niech jedno z drugim ruszy rzyć, poszuka tutków na sieci i idzie rysować. Wbrew pozorom to żadna sztuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 52 minuty temu Ylthin napisał: Zamiast jęczeć, że "nie umiem", niech jedno z drugim ruszy rzyć, poszuka tutków na sieci i idzie rysować. Wbrew pozorom to żadna sztuka. " rzyć"? Kk Dla mnie spoko, rysuję zawsze jak mam czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Drugi obrazek z Discordem zrobił mi życie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 @Matil Nie jestem pewna. co to znaczy, ale dzięki ^^ @WildyRock @Pawiu @Ylthin Moim zdaniem nie ma "umiem, nie umiem" w rysowaniu. Można nie umieć pływać, i wtedy lepiej nie wchodzić na głęboką wodę, ale każdy potrafi złapać ołówek i nabazgrać parę kresek, tak, aby coś przypominały. Im częściej ma się czas i chęci (w moim wypadku: im więcej nudnych lekcji ) tym lepiej to po prostu wychodzi, widzi się, co jeszcze można tu i tam naprawić i po paru eksperymentach można dowiedzieć się, jak to zrobić. Mi pomogło to (po angielsku, ale facet gada w miarę wyraźnie, można wklepywać w tłumacz google): 3mam kciuki! Oki, przechodząc do rysunków: Panda mała w dwóch wersjach, kolorowanej i ołówkowej : - tu w tle miał być wybuch, ale wolałam nie ryzykować Steampunkowa Luna o płaskim pysku : i na koniec rysunek wczorajszy - bracia Flim Flam w alternatywnej wersji i moje pierwsze w miarę udane cieniowanie ubrań: Aha, zanim zapomnę: jeśli ktoś chce, mogę mu narysować OC-ka czy tam coś Jak zawsze - miłego oglądania i miłego dnia! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Czasem mówi się, że obrazek zrobił komuś dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Ja! ja! Ja! Ja chcę! Ale nie ocka... A narysujesz flutterbat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 @WildyRock Jasne ^^ W kolorze czy ołówkiem? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 A wiesz co? W kolorku, jestem ciekawa jak ci wyjdzie :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 Oki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Tymi obrazkami zrobiłaś mi dzień ;-; Chcę mieć Twój talent. DX 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 Flutterbat dla @WildyRock: nie wiedziałam, czy chcesz z tłem, czy bez (a nie wiedziałam, jak mi wyjdzie) mam nadzieję, że ci się podoba ^^ (jeśli nie, pisz śmiało ^^) Miłego oglądania i miłego dnia ^^ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Jest cudnaaaaa! Masz coś przeciwko, żebym sb ściągnęła na komputer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 Co ty, żaden problem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Zrobisz mi dzień? (͡° ͜ʖ ͡°) A tak serio, bardzo ładny szkic/rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio subjeckt Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 20.01.2016 at 22:35 WildyRock napisał: Mam to samo ;-; cudaaaa Masz tak samo? A ja myślałem że założyłeś/aś wlasny temat o rysunkach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Ano założyłam. Żeby poprawić swój poziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się