Riddle Napisano Marzec 3, 2016 Share Napisano Marzec 3, 2016 Siedem sesji, w tym trzy prowadzę ja. Lubię wyzwania Jutro coś napiszę. I przypomnę eragonowi, coby zrobił to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowNote Napisano Marzec 4, 2016 Autor Share Napisano Marzec 4, 2016 Szczerze to nie mam pojęcia jak doszło do takiego czegoś... Może znowu zacznę zmuszać ludzi do odpisywania gdy tylko ich wystalkuje online .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pelerynek Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 3.03.2016 at 22:52 Riddle napisał: Siedem sesji, w tym trzy prowadzę ja. Lubię wyzwania Jutro coś napiszę. I przypomnę eragonowi, coby zrobił to samo. Chyba to wyzwanie cię przerosło Riddle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowNote Napisano Marzec 15, 2016 Autor Share Napisano Marzec 15, 2016 Ech... 3 dni od ostatniego i jeden magiczny post dalej nie powstał... Co mam z tym zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Narzekać na graczy? Zależy o co dokładnie chodzi. Bo o tej porze mój mózg ma lagi i nie idzie mu myślenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 54 minuty temu ShadowNote napisał: Ech... 3 dni od ostatniego i jeden magiczny post dalej nie powstał... Co mam z tym zrobić ? Przepraszam, dałabym sobie lewą rękę (bo do prawej jestem zbyt przywiązania )uciąć, że post napisałam. Błąd naprawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowNote Napisano Marzec 15, 2016 Autor Share Napisano Marzec 15, 2016 ... Och... To ja na dwa posty czekałem... Mocno :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts