Nightmare Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Ponownie zapytajka naszej wspaniałej królowej wstaje z popiołów! Nie traćmy więc czasu! 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 *wpada, przez zamknięte drzwi, do sali tronowej, a wraz z nim paru skołowanych podmieńców. Po czym rzuca Chrysalis Fluffle puff w twarz (lepiej niż ostatnio) i woła* Dziś pani walentynek nie prześpi, zostało jeszcze 4,5 godziny. Jakieś ambitne plany? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 (edytowany) Zazdrościsz powyżej wspomnianej różowej pussystej kulce? Ogólnie, lubisz różowy? Najbardziej znienawidzony pucyk? Najukochańszy kucyk? ( ćś... Nikomu nie powiem :P) Edytowano Luty 14, 2016 przez WildyRock 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 Dlaczego żywisz się uczuciami innych zamiast mieć swoje? 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowNote Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 Dlaczego najechałaś akurat Equestrię ? Że niby kucyki kochają inaczej od innych ras MLP ? I nie mówię tu o samej Equestrii bo to jedynie jedno państewko! Jest tyle innych miejsc niedaleko gniazda przecież... :o Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 (edytowany) Masz swojego własnego strażnika? Edytowano Luty 23, 2016 przez Riddle Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Ile państw podbiłaś? Czym się byś żywiła, gdybyś miała wybór: Miłością czy Magią? Widziałaś gdzieś ostatnio tego.. szopa(?) Luny, Tiberiusa? Bo go gdzieś zapodziałam.. Edytowano Luty 25, 2016 przez Sparkle Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Hejejej królowo moja ulubiona!! 1.czy masz na stanie broń atomową? 2.jak bardzo jesteś zaawansowana technologicznie ? 3.co sądzisz o starej muzyce rozrywkowej z lat 20-60 XXw 4.czy kiedyś kochałaś ? 5.czy lubisz zwykłe kuce (lecz poddanych)? 6.czy jest możliwość wcielenia do armi ? Lecz bez mutacji na podmieńca 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 26, 2016 Share Napisano Marzec 26, 2016 Czy jesteś spokrewniona lub spowinowacona z Friezą? Lub czy chociaż o nim słyszałaś? Pytam tak o z ciekawości - on też jest podmieńcem. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 1 Prawda to to? 2 dowodziłaś większą ilością zergów czy podmieńców. 3 zazdrościsz czegoś zergom? 4 każesz kiedyś pomalować wszystkich podmieńców na różowo? (nie, że zmienić się w siebie tylko różowego, tylko naprawdę nachlapać różową farbą) Dlaczego? Bo element zaskoczenia. Tego się nie spodziewają Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 1) Czołem ciotka, dawnośmy się nie widzieli. Co w twoich, wciąż widzę - skromnych progach? 2) Jeszcześ królestwa nie przejęła? Ciotka, bo powiem babce. A wiesz jaka babka. 3) A skoro już przy babce jesteśmy... na starość jej się pomieszało, i już nie wie czy to myszy ci w żłobku dziury wyżłobiły, bo ser ciągle wcinałaś, czy utrzymywałaś taką modę. To jak to jest z tymi dziurami? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truskawkowa Mamba Napisano Kwiecień 25, 2018 Share Napisano Kwiecień 25, 2018 Witaj Królowo, mam do ciebie 2 pytania: 1. Dlaczego, kiedy Starlight podała ci kopytko, to ty odrzuciłaś jej zamiary? 2. Czy chcesz uknuć jeszcze jakiś spisek? 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 26, 2018 Share Napisano Kwiecień 26, 2018 @Truskawkowa MambaPrzykro mi, ale Chrysalis ci nie odpowie, bo ten temat jest martwy Sam próbowałem stworzyć zapytajkę z Krysią, ale coś mi nie wyszło ... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts