Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Też słyszałem, ale nie wiem o co z tym chodzi. A tak w ogóle to jaki problem napisać CV? To jest proste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: Też słyszałem, ale nie wiem o co z tym chodzi. A tak w ogóle to jaki problem napisać CV? To jest proste. Mi? Pszę pana, mi bynajmniej.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ej ziomek ale to nie jest forum o parówkach, budyniach czy innym gównie, jak chcesz sobie popisać na takie tematy to idź gdzieś na jakieś forum dla debili 4fun i tam się wyładuj co to za moda wtf 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 1 minutę temu Seluna Weatherwax napisał: Ale kurde, od pewnego czasu mam wrażenie, że z forum się robi takie wielkie, gimbusiarskie rakowisko. NO SHIT! Rak mojego raka dostał już raka. Nic tylko uciec i zapomnieć o tym miejscu. A szkoda, bo niegdyś to było świetne forum. Cóż, było, minęło. Jak imperium rzymskie upadło pod naporem barbarzyńców, tak my upadliśmy pod naporem gimbusów. Czas pogodzić się z tym faktem. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 godzinę temu Dank Lord napisał: Jprdl, next generation of shitstorm coming xD I tak każdy wie, że kisiel rzondzi To galaretka, a nie kisiel Poza tym towarzysze... Chodźcie napić się wódki, zamiast tworzyć wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 2 minuty temu PervKapitan napisał: To galaretka, a nie kisiel ćśśśśś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 3 minuty temu PervKapitan napisał: To galaretka, a nie kisiel Poza tym towarzysze... Chodźcie napić się wódki, zamiast tworzyć wojny Słusznie , słusznie , ale tematu już nie skasuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 1 minutę temu Dabrowski napisał: Słusznie , słusznie , ale tematu już nie skasuje... W zasadzie to się da. Ale Seluna ma rację. Po to stworzyłam wątek dla parówek żeby nie spamować po całym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: W zasadzie to się da. Ale Seluna ma rację. Po to stworzyłam wątek dla parówek żeby nie spamować po całym forum. Najlepsze jest to że ludzie maja ból dupy a to dział forum do pisania takich rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 1 minutę temu Dabrowski napisał: Najlepsze jest to że ludzie maja ból dupy a to dział forum do pisania takich rzeczy A to swoją drogą. Ale na tym forum panuje dziwna filozofia offtopu. Wielu uważa, że offtop to nie miejsce na randomowe dyskusje o wszystkim i niczym tylko dział na poważne i rzeczowe tematy, które nie zmieściły się nigdzie indziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) 2 minuty temu Dabrowski napisał: Najlepsze jest to że ludzie maja ból dupy a to dział forum do pisania takich rzeczy W parówkowym temacie doszło do dyskusji. W końcu zdecydowano ,że będzie on służył do pisania takich pierdół a wszystko co wyjdzie poza niego będzie usuwane. Popieram zresztą tą decyzję mimo ,że sama robię tam idiotyzmy. Taki mam humor :> Edytowano Marzec 10, 2016 przez Selenium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ja nic nie mówię, ja chcę tylko wódkę :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 @Major Degtyarev chętnie Ci da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Może być wódka ,,Dabrowski"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Cytuj Czcijmy Budyń bo jest Smaczny! Precz z parówkami! Wiecie, że to jest kisiel mleczny, a nie budyń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 4 minuty temu Selenium napisał: @Major Degtyarev chętnie Ci da Jego wódka jest słaba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 3 minuty temu PervKapitan napisał: Jego wódka jest słaba Dla pani mam coś specjalnego + Zestaw zgonowy "ala major" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Cóż to? Następny temat dla rozwiniętych inaczej? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie teraz Pawlex napisał: Cóż to? Następny temat dla rozwiniętych inaczej? Seksi Muffet w avku :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Z czego najdziwniejszego piliście bimber? (tak w temacie budyniu...) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie teraz Simplistic napisał: Z czego najdziwniejszego piliście bimber? (tak w temacie budyniu...) Z parówek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 21 minuty temu White Hood napisał: Wiecie, że to jest kisiel mleczny, a nie budyń? Wpisałem w google grafika ,,Budyń" wszedłem na stronę i pisze budyń , a ty zarzucasz mi kłamstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Tymczasem w google: Half Life 3 confirmed? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 godzinę temu Mordoklapow napisał: NO SHIT! Rak mojego raka dostał już raka. Nic tylko uciec i zapomnieć o tym miejscu. A szkoda, bo niegdyś to było świetne forum. Cóż, było, minęło. Jak imperium rzymskie upadło pod naporem barbarzyńców, tak my upadliśmy pod naporem gimbusów. Czas pogodzić się z tym faktem. Papa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 20 minuty temu Simplistic napisał: Tymczasem w google: Half Life 3 confirmed? To to samo co pisze na Nonsensopedii , dużo ludzi musi tam to wpisywać lel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się