Popularny post. Verlax Napisano Marzec 11, 2016 Popularny post. Share Napisano Marzec 11, 2016 [issuu] Dobry! Redakcja po raz kolejny przygotowała dla was pełen najróżniejszych atrakcji numer Equestria Times. Co tym razem mamy? Nie tak dawno skończyły się Fanfikowe Oskary. Inicjatywa ta pochłonęła mnóstwo czasu, a jej prowadzący by ją doprowadzić do końca musieli przebić się przez ogromne ilości opowiadań. Nikt nie wierzył, że kiedykolwiek to ukończą, więc teraz macie szansę dowiedzieć się jak cała sprawa wyglądała od kuchni. Mamy również bardzo interesujący tekst Mordecza na temat samej instytucji złowrogiego "recenzenta". Dla fanów gier komputerowych mamy recenzję Undertale autorstwa Albericha oraz Sunrider: Mask of Arcadius autorstwa Ghatorra. Tradycyjnie znajdziecie też recenzje fanfików, od Nieoczekiwanej Zmiany Światów po Fallout: Equestria - Anywhere but Here. No i oczywiście pozostaje nam różnego sortu publicystyka oraz newsy ze świata. Mam szczerą nadzieję, że ten numer przypadnie wam do gustu. Pozdrawiam - Verlax 17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 O czosnku napiszą, ale jak go stosować w praktyce (kącik kulinarny), już nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Do artykułu w którym wspomniano raport mniejszości akurat wczoraj usłyszałem dobry cytat: Cytuj "Ludzie myślą że deja vu to coś dziwnego, ale oni tylko pamiętają w złą stronę." Mając na uwadze wyniki tamtych badań (choć zobaczyłbym nieco więcej niż ich opis) nasz umysł mógłby pamiętać przyszłość. Przynajmniej ja to wierzę (oraz tego doświadczyłem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Wyśmienity zaiste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 9 godzin temu White Hood napisał: O czosnku napiszą, ale jak go stosować w praktyce (kącik kulinarny), już nie. Jeśli będzie zapotrzebowanie na kącik kulinarny, to da się zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Fajnie, że jest coś takiego jak Equestria Times. Niby nic ciekawego się nie dzieje i nuda, a nagle wychodzi nowy numer i poprawia cały dzień Ogólnie, mimo mniejszej ilości informacji naprawdę miło się czyta. Życzę powodzenia całej redakcji i jak najdłuższej egzystencji w fandomie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Doskonały jestem na tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Urzekł mnie temat Fanfikowych Oscarów i przemyśleń sędziowskich... Oraz artykuł o Trixie i Twilight... Sam nie wiem w której grupie twórców jestem Jako lektor uważam, że dopóki choć jedna osoba chce mnie słuchać, to warto tworzyć... Nie obchodzi mnie ilość komentarzy... Te parę które mam, motywują mnie do dalszej pracy... Jak ludzie życzą mi szybkiego powrotu, bo akurat mam kłopoty ze sobą. Więc, chyba bardziej Trixie? Sam nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Dobry numer 8/10 would read again Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Cytuj Jeśli będzie zapotrzebowanie na kącik kulinarny, to da się zrobić. Chętnie bym poczytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się