Cipher 618 Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Slither to bardzo prosta gra przeglądarkowa. Znajdziecie ją tutaj: Slither.io Zasady są proste: 1. Zjadaj "kulki" 2. Nie uderz w innego gracza (uderzenie w kogoś = śmierć) 3. Postaraj się, żeby ktoś uderzył w ciebie i zjedz to, co po nim zostało 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Tak, ta gra w wonsze jest bardzo wciągająca. Polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Mój 9-letni brat jest w niej mistrzem ... Polecam! Lepsze od agar.io Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Niby fajne, ale już ktoś zrobił haksy i sporo ludzi używa tych haksów ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 (edytowany) A na jakiej zasadzie one działają? Bo jeszcze żadnego nie widziałem hax'a tak btw, zaraz powstaną teorie spiskowe na temat slither.io, że niby to zrobione jest przez Illuminati, bo tyle ludzi w to wciągnęło, i Nowy Porządek Świata i takie tam... Edytowano Kwiecień 20, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Dziwna gra. Ale wciąga, dziwne zjawisko. To pewnie ta nostalgia za klasycznym snake'iem z nokii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 21, 2016 Share Napisano Kwiecień 21, 2016 Wciąga na tej samej zasadzie co agar.io - Jest rywalizacja - Trzeba myśleć taktycznie aby osiągnąć coś dużego - Nie umiem określić dalej, ale wciąga na tych samych zasadach co agar.io Można też rzec, że wciąga jak hazard bo: - Możesz zaryzykować i "pójść na całość" czyli małym wężem rozwalić dużego, lub też można sobie powoli zbierać punkty i czekać aż ktoś się będzie na tobie rozbijał. (a jak jest się bardzo małym i znajdzie się taki wunsz z TOP'ki to masz ogromne szanse, że go zniszczysz, bo jesteś bardzo zwinny a on bardzo... no nie jest), fakt, tutaj nic wartościowego tracisz (nie licząc czasu ) , ale ta rywalizacja i ryzykowanie aby szybko dojść do celu, lub taktyka "na powoli" trochę hazard przypomina. I w sumie, to nie wiem jeszcze czemu może tak wciągać, ale agar.io mi się średnio przypodobało, ale to to jest prawdziwy pochłaniacz czasu i czasami ciężko nad tym zapanować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 (edytowany) Łoo.. Zagrałam, i jak myślicie, kto mnie zjadł? Spoiler Lucas jakiś.. A ja miałam login Snow. Edytowano Kwiecień 22, 2016 przez Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 22, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2016 Dajcie nick "My Little Pony". Na bank znajdziecie "przyjaciół". Sprawdziłem. Co drugi chciał mnie "okrążyć" tak, żebym w niego uderzył. Raz spotkałem "Rainbow Dash" xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 Może wymyślimy jakiś formułowy tag? Taki który wstawiamy przed nick, czyli np. [MPP] Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 6 godzin temu Triste Cordis napisał: Dajcie nick "My Little Pony". Na bank znajdziecie "przyjaciół". Sprawdziłem. Co drugi chciał mnie "okrążyć" tak, żebym w niego uderzył. Raz spotkałem "Rainbow Dash" xD Normalnie gram jako "Phosky", ale parę razy byłem "Rainbow Dash", więc może mnie spotkałeś. Co do taktyki, to wchodzę w jak największe węże i czekam aż któryś się rozbije, a potem już mogę się bawić. Fajnie jest się ścigać przy krawędzi, albo okrążyć węża i czekać, aż wpadnie na ciebie. Lubię też zwinąć się w kłębek i rozwinąć na przyspieszeniu. 2 godziny temu Onyx napisał: Może wymyślimy jakiś formułowy tag? Taki który wstawiamy przed nick, czyli np. [MPP] Onyx To ja będę " Phosky MLPPolska ". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 No przeciez maja ludzie boty i inne haxy, np. jak ktos trzepnie cie glową w bok to sie rozsypujesz ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 (edytowany) Uwzględnij, że to mogą być też lagi Wiele razy mi się tak zdarzyło, że ktoś we mnie albo ja w niego i magicznie to on się rozwalił a nie ja. Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Mój rekord: http://screenshot.sh/odTa86Qw7HUVX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Moje najlepsze wyniki do tej pory: 1. 30400 2. 21320 3. 19380 Nijak nie będę miał 100K. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts