w3es2r4 Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Cóż to nowa gra twórców World Of Tanks , tylko zamiast czołgów mamy samoloty. Gra jest w fazie zamkniętych beta testów, do których się dostałem. Jak podobał się wam WoT , to naprawdę warto się zapisać do beta testów. Zapraszam do dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Grałem. Gra jest...kiepska. Osobiście nie widzę tam nic ciekawego, rozgrywka też jest dziwna. Ale mam nadzieję, że wielu noobków przeniesie się z wota do wopa. A najbardziej czekam na World of Statki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Warmen, sa gusta i guściki. Ja gram od wczesnych testów alpha i naprawdę mi się podoba, być może dlatego, że jestem jednym z "nóbków" z WOTa o ktorych mowiles W wowp jest dużo trudniejsze sterowanie, w wocie poprostu jedziesz czołgiem i strzelasz. Akcja w wocie jest o wiele mniej ciekawa, wiekszosc czasu, chowamy się tak by móc atakować przeciwników z ukrycia a wowpie akcja toczy się na okrągło, gra jest dużo bardziej dynamiczna. Ale znów, co kto lubi, gusta są jak tyłek, każdy ma swoj Btw śmieszny zbieg okoliczności, właśnie zabierałem się do założenia wątku o tej właśnie grze. Mój nick to SleepyPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 18, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2012 Ja mam nick taki jak na forum. A co do World Of Statki to ciekawe jak to wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 [justify]Kiedyś grałem w coś w tym stylu... Ze statkami właśnie. Fajna była, ale wkurzająca: trzeba było przyzwyczaić się do poruszania i strzelania po wektorach, bez prostego *w-s-a-d'u* Nie chciało mi się zbytnio z tym męczyć, ale kumple doszli do krążowników. Ok. Koniec offtopu. W WoAP zagrać spróbuję, tak jak kiedyś spróbowałem w WoTa. Myślę, że przeniesienie rozgrywki w pełne trzy wymiary (atakować można z każdej strony - nie poruszamy się jedynie po *płaskim*, ograniczającym nas terenie) urozmaici ją i pozwoli zastosować wiele nowych i ciekawych taktyk.[/justify] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 @Avan Najgorsze jest to, że jeśli ktoś Ci siądzie na ogon i leci mniej wiecej z taka predkoscia co Ty, to nie masz szans mu się wywinąć, albo próbować manerwować w nieskończoność, albo liczyć na pomoc reszty drużyny. Jesli mamy maszynkę z lepszym silnikiem od tego co nas sciga to zaden problem, najczesciej wystarczy zrobić beczkę pętlę! (tak to bylo...) i wtedy to on jest ściganym Jedyne co mi się nie podoba to, że X tiery samolotów to odrzutowce, strasznie sie nimi lata, może to i szybkie, ale o zwrotnosci toto nie słyszało ;d Żeby nawrócić trzeba robić kółko wokół pół mapy. Może i tak jest w rzeczywistości, dun care. Prawdopodobnie, jeśli będę w to grał w ogole, to będę latał ktoryms Messerschmittem Bf 109 inne mnie nie interesują W każdym razie, nie te z wysokich tierow. Bajdełej, Avan, ta RD w Twoim avatarze xd Jej wyraz twarzy mowi jedno "kill me, please" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Dashie... Z pewnością nie jest zachwycona, że przyłapało ją się w takim kapelusiku, przy filiżance... Herbatki? Tak zakładam. A co do gry. Odrzutowce! Będę najlepszym pilotem samobójcą w grze . Taranowanie ftw! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 @Avan Co do kamikaze, udało mi się zarejestrować podczas gry dość fajnie wyglądające zderzenie z innym myśliwcem, co poskutkowalo oderwanym skrzydłem w mojej maszynie i pięknym korkociągiem Można tez zauważyć to o czym mowilem, w pewnej chwili przyczepił sie mojego ogona jeden z przeciwników i towarzyszył mi do samego końca, bez względu na to co próbowałem robić Tak tak, wiem, lamię Dopiero po przeanalizowaniu nagrania zauważyłem, że zderzyłem się właśnie z tym graczem, który mnie scigał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 18, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2012 Ja póki co latam na samolocie: Hawk75M , miło mi się nim gra jest bardzo zwrotny , przed chwilą mało co nie uciekłem kolesiowi co mi na ogonie siadł , próbowałem go wymanewrować ale jak zwykle rozwaliłem się o górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Widzę, że są postępy. Może się skuszę. Kiedyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Hehe nareszcie internetówka dla mnie, czekam na full i wchodzę do grania. I mała porada, jak masz Messera to jeżeli ktoś wsiada na ogon zrób pętlę w górę, Niemcy są najlepsi w boom 'n' zoom, do angielskich proponuje walkę kołową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Fajna gra się zapowiada, ale i tak sobie nie pogram, bo pewnie będę miał taki nieziemski ping że szkoda gadać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPanek Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Na pewno nieziemski ping ^^ Gdyż będzie on powietrzny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Gra zapowiada się super, bardzo chciałbym w nią pograć, ale niestety raczej nie będę miał jak. O ile w WoT da się jako tako grać z pingiem 600 (tak, taki zazwyczaj mam ), to tutaj nawet nie ma sensu próbować. PS. TO właśnie jest nieziemski ping... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Czytałem w CDA że już przy pingu 200 nie ma sensu grać :/ EDIT:"Opóźnienie powyżej 100ms jest już niezbyt komfortowe, 200 ms oznacza, że lepiej sobie dać spokój, a 400 ms sprawia, że nawet nie ma co marzyć o ukończeniu singlowego tutoriala" po prostu świetnie:TWcU3: ja w Runes of magic czasem miałem ping 2 k xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s500PL Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Na pewno nieziemski ping ^^ Gdyż będzie on powietrzny :3 Nie większe niż w world of tanks no dobra troszeńkę większe wiem bo grałem ale optymalizacja fatalna a w wot mam 28-35 fps na najwyższych ustawieniach graficznych a WoWP na maksymalnych mam 18-26 LOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Prawda jest taka, że z pingiem 200 nie da sie skonczyc tutorialu Wiem, bo czasami mam dość wysoki ping (ostatnio było 2100 ) jak lokatorzy sciągają jakieś pierdoły. Ogólnie nie ma co grać z wysokim pingiem w wowpa, mija sie to z celem. No chyba ze ktos jest cierpliwy i nie przeszkadza mu ginięcie co chwilke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s500PL Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Prawda jest taka, że z pingiem 200 nie da sie skonczyc tutorialu Wiem, bo czasami mam dość wysoki ping (ostatnio było 2100 ) jak lokatorzy sciągają jakieś pierdoły. Ogólnie nie ma co grać z wysokim pingiem w wowpa, mija sie to z celem. No chyba ze ktos jest cierpliwy i nie przeszkadza mu ginięcie co chwilke. World of Tanks mam ping 35-65 w World of WarPlanes mam 75-125 ping mam 10gb neta i co jak dla mnie sporo bo w cs 1.6 mam 25-35 ping ? Ile masz fps to jest moje pytanie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 To oznacza że masz dobrego i stabilnego neta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Ja mam w wocie około 50 pinga i jakies 40 fps chyba, nie pamietam bo dawno nie grałem w wowpie 80-90 pinga jeśli lokatorzy mi nie obciążają łącza i od 25-35 fps, zależy czy dużo akurat sie dzieje na ekranie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Ja mam takie pytanko. Zarejestrowałem się na nicku z WoT`a wypełniłem jakąś ankietę i co dalej jak zagrać ?? doradzi ktoś ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 To jest jeszcze zamknięta beta Od tego jak wypełniłes tą ankietę zależy czy się dostaniesz do niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 A to nie jest tak źle z początku miałem na oślep zaznaczać odpowiedzi całe szczęście że tego nie zrobiłem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 "Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!" Weee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Ogłoszenie parafialne: Mam jeden klucz do bety WoWp'a. Jak by ktoś był chętny to śmiało. EDIT: Klucza już nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts