Arekeen Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (Ano masz panie Świerze Mięsko .) ...ponieważ miała skrzydła +31 do szarży, super seta i dobrze wyszkolone konie. Ludzie, którzy nie umieją pisać nie chcą sięgnąć po słownik dlatego, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (Ale to jeszcze zobaczymy z tym. Poza tym mój nik pisze się przez 'ż'. Mięsko? Nie mam pytań.) im się nie chce, gdyż sami wiedzą lepiej, niż książka. Mam hajsy, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 pójdę zaraz wszystkie przepić. Mam wolny czas, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Autor Share Napisano Maj 7, 2016 idziemy na imprezę Wojna to.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 złooooooo! Przybyłem, zobaczyłem..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 ...zmasakrowałem. "Dasz" głupoty na pełen etap, gdyż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Autor Share Napisano Maj 7, 2016 ludzie nie potrafią ich zrozumieć mam czerwone jabłko bo..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie mam zielonego. Dresiarzy powinno się... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (edytowany) przytulać. Murzynom należy się... Edytowano Maj 7, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 cały dzień się ziewa. Kto buduje na ludzkim zaufaniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 ...ten szuka wzajemnej lojalności. Pieniądz do... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 do użycia społecznego i dobrego życia. nie lubię gier losowych bo..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Barbie śni mi się już po nocach. Mam w domu dużo zwierząt, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 bo je kocham i chcę mieć je wszystkie. lubię anime i inne bajki bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 są lepsze niż Trudne sprawy Aka Ukryta Prawda aka Dlaczego ja aka Szpital aka Pielęgniarki aka Ten moment itd. Nie lubię lodów bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 są zimne i ranią mi dziąsła Nie lubię owoców bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 nie rosną pod ziemią. Lubię udzielać bezsensownych odpowiedzi ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ... czasem mają trochę sensu. Axl Rose jest... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 wokalista zespołu Guns 'N Roses piach jest na pustyni bo..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 człowiekiem. Lubię zwierzęta ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 bo są słodkie kochane i milusie. agresja dla mnie to.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 źródło życia. Jestem osobą bardzo.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ... wierzącą. Nie chce mi się pomagać siostrze w zadaniach domowych, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 sama mi nie chce pomóc. Mam Blendera 3D ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 jest mi potrzebny Moja mocna strona charakteru to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się