twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Nie słucham, ale mam płytę. Lubisz pływać w jeziorze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jasne Lubisz mnie :PP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Nie wiem. Lubisz ludzi młodszych od siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Zależy jacy są Lubisz to forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Tych którzy zachowują się normalnie to tak. A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jasne, że tak... Lubisz nic nie robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Tak Lubisz oglądać Pony Writera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Tak @Pony Writer CZYTAJ TO Co sądzisz o obecnej młodzieży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 (edytowany) Ja i moi koledzy są spoko i jesteśmy normalni, umiemy się dogadać i spokojnie rozmawiamy. Jednak "cwaniaki" chodzące bo korytarzach, krzyczące na głos "MUUU KU**A" i puszczający Gang Albanii na maxa, są nienormalni i poj****i. Taka prawda Lubisz Rosję? Edytowano Lipiec 12, 2016 przez ASmaxPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Mam znajomych w Rosji, więc tak ;w; Lubisz rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Tak Lubisz wyjeżdżać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 uwielbiam, zwłaszcza w nocy Lubisz pćągi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 yyy... Nie Lubisz Polskich YouTuberów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Cóż. Zależy których , ale dużą ilość polskich lubię w sumie. Lubisz małe mopsy/? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Tak Lubisz oglądać polskie komedie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 2 godziny temu Flaming napisał: Tak. Lubisz mieć cały czas błędy analizy pakietu? Same here, rozwiązałeś? Wracając: Bardzo Lubisz kwiaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 ta, są spk Lubisz gify w avatarach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Są spoko. Lubisz nuggetsy z McDonalda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Są spk, rodzeństwo właśnie je pożera ;-; Lubisz żarcie z kfc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Szczególnie darmowe dolewki Lubiłem KFC swego czasu ale odkąd mam obok KFC Burger Kinga to wolę drugie ^^ Lubisz samotność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Samotność tak, ale osamotnienie nie bardzo. Z samotnością spędzam ogólnie dużo czasu. Lubisz Black Sabbath? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jeszcze nie słuchałem, lecz mam zamiar. Lubisz oglądać przeróbki MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Nie lubię nic związanego z mlp. Lubisz ślimaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Tak Lubisz towarzystwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Tak Lubisz młodość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się