Cassidy Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 nie lubisz szopy pracze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 27, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2016 nawet lubię Lubisz lisy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Kocham. Lubisz króliki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Tak. Lubisz psy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia25 Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Tak, głównie z chlebem. Lubisz cytryny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Bardzo. Lubisz iCarly (ale jak można to oglądać?)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia25 Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Ja także. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia25 Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 tak to wszystko wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Handlarz Iluzji Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 *Zerka na dwie odpowiedzi nad siebie* Emmm *Postanawia więc odpowiedzieć na ostatnie zadane pytanie* Nie, nie oglądam. Lubisz dźwięk klawiesynu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 Tak Lubisz siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 1, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2016 tak Lubisz zielony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 nie! lubisz sok pomidorowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 Tak Lubisz jeść pałeczkami? Z innego urządzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 nie bardzo lubisz rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Tak Lubisz gdy ci odwala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Czasem... Lubisz komputer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 To pytanie nie ma sensu, bo równie dobrze można się zapytać, czy lubię pilota do telewizora. A więc nie wiem. Lubisz teorie spiskowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 3 godziny temu Talar napisał: To pytanie nie ma sensu, bo równie dobrze można się zapytać, czy lubię pilota do telewizora. Choć nie pałam do Ciebie sympatią w tym przypadku się zgadzam Tak lubię Lubisz historię? (ogółem całego świata) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Tak Lubisz mieć długie włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 jakbym nie lubiła to bym nie miała Lubisz kiedy ktoś robi ci zdjęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Tak Lubisz być na filmach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 29 minuty temu Michalski9 napisał: Tak Serio? bo jak ja chciałam to nie dałeś zależy kiedy lubisz robić filmy/anmimacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 3 minuty temu Ratchet napisał: Serio? bo jak ja chciałam to nie dałeś Takie mam zasady, ale lubię (nie pamiętam kiedy chciałaś mi robić zdjęcie ) Uwielbiam, zwłaszcza animacje Lubisz Boba budowniczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 teraz nie i kiedyś tez nie wkurwiała mnie ta bajka lubisz stare czasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Nie wiem, ale pewnie bym polubił. Ta muzyka, te klimaty... Lubisz oglądać dobre filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się