Sowenia Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Niezbyt. Ich gry nie trafiają w moje gusta. Lubisz ogórki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Nie. Lubisz zupę cebulową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Nie jadłam, ale chętnie bym spróbowała. Lubisz kopytka w sosie pieczarkowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Taaak... Lubisz sałatkę ziemniaczaną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Lubię~ Lubisz chodzić do teatru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 (edytowany) Raczej nie (znaczy ostatnio byłem w dzieciństwie i w sumie nie pamiętam...) Lubisz chodzić do kina? Edytowano Lipiec 9, 2017 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Lubię i to bardzo Lubisz pływać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Tak, choć słabo mi wychodzi xD. Lubisz paintball? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Jeszcze nie grałem, choć spróbowałbym. Lubisz elektroencefalograf? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Tia... zdaje się że chyba kiedyś nawet naprawiałem Lubisz klimaty postapo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Szanuje jak nikt inny Lubicie Sci-Fi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Trochę, ale post-apo <3<3<3<3<3<3 Lubisz sernik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Kocham! Lubisz jabłecznik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 (edytowany) To samo. Lubisz SOAD? (System of A Down) Edytowano Lipiec 9, 2017 przez Immo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 Nie przepadam. Lubisz RHCP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Tak! Lubisz chipsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 Tak, acz zależy jakie. Lubisz gotować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 Nie.Lubisz Lukrecje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się