Cassidy Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 uwielbiam, moje ulubione zwierzę razem z szopem lubisz szopy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Oczywiście. Można w niej parkować traktor Lubisz masło orzechowe ? [z dżemem na kanapce jest boskie ^^] 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 Lubię, ale jest strasznie gęęęęęste. Lubisz krokiety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 30, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2016 tak ale tylko z grzybami bo mięsa nie mogę Lubisz arbuza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 Dzisiaj ciężko o dobrego arbuza ale kiedy jest dobry to lubię ^^ Lubisz kombajny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 30, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2016 zależy jakie ale chyba tak Lubisz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 Tylko kiedy jest dużo wolnego :p. Lubisz spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 30, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2016 kocham Lubisz suszone owoce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 Zależy jakie, ale jak dają za darmo, to biorę! Lubisz Alaskę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Lubię Lubisz spacerować w deszczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Kocham ponad życie. Lubisz chmury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Lubię, lubię ^^ Lubisz spać w dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 tak. Lubisz lato? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 1, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2016 nie. bo jest gorąco wolę zimę Lubisz jakąś porę roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 tak, lubię jesień. Lubisz chrupki kukurydziane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Lubię, mimo iż się kleją do podniebienia :DDDD Lubisz wstawać wcześnie rano? ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Nie, ale trzeba. Lubisz kiedy pada deszcz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Kocham Lubisz gdy jest upał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 2, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2016 nienawidzę! Lubisz wyjeżdżać nad wodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Jeśli liczy się wyjeżdżanie do miejsca gdzie lubię iść sobie nad wodę, ale nie, że nad wodę jako cel, to tak. Bo lubię pewną wieś, w której mieszka moja kuzynka i niekiedy tam na stawy chodzę. A jak nie, to znaczy, że nie lubię :DDDD Lubisz gotować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 2, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2016 ja nie tylko lubię Ja Kocham Lubisz talarki? (takie z ziemniaków) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 A no lubię Lubisz oglądać telewizję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Nie! Lubisz mieć nogę, czy też rękę w gipsie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Nigdy nie miałem. Jeszcze. Lubisz FarCry 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 (A ja tak i jest to niemiłe uczucie. Zapewniam.) Eee... nie grałem. Lubisz może motory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się