Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Ujdą w tłoku. Lubisz piłkę nożną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nah. Lubisz koszykówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (To jest jakiś język? Czy zwyczajne, Twoje powiedzenie słowa 'nie'?) Może być, ale jest ona na końcu moich ulubionych sportów. Lubisz MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie Lubisz policję ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 32 minuty temu Świeży rekrut napisał: (To jest jakiś język? Czy zwyczajne, Twoje powiedzenie słowa 'nie'?) To jest angielski Potoczne określenie "nie" ;p Nic do nich nie mam. JP nie jestem. Chyba, że P to Patrioci @PervKapitan Lubisz śliwki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie bardz. Lubisz swoją koleżankę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 3 minuty temu Gryfeł napisał: To jest angielski Potoczne określenie "nie" ;p Kapuję. Po prostu jeszcze się z takim stwierdzeniem nie spotkałem. Nie. Lubisz może TF2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Czy Ty sam sobie odpisałeś? xD Znudziło mi się dawno temu ;p Lubisz klocki lego? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (Osz kurwa. Com odjebał? Hm... coś mi się nie skalkulowało. Bywa.) Nie. Lubisz może rap? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie mam nic do niego Lubisz Pokemon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Są ok, ale chyba nie rozumiem fenomenu na punkcie gry D': Lubisz się uczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 jak zagadnienie mnie interesuje to wprost uwielbiam lubisz przesiadywać w kawiarniach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 No, w sumie tak. Lubisz CoD'a? Tak, wiem że te nowe części to dno, ale pierwsze 4-5 były spoko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 modern warfare 1 (CoD4) i black ops 1 są super za pozostałymi częściami nie przepadam lubisz czytać książki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Książki nie ale ff o mlp już tak zwlaszcza shippingi Lubisz kolekcjonować rzeczy którymi się interesujesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie bardzo. Lubisz może Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Tak, jest urocza. Lubisz ship Rainbow x Flutter ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 (Widzę temat z Shipami się przyjął.) Hm... ciężko mi powiedzieć cokolwiek. Są razem urocze i są najlepszymi przyjaciółkami, ale... jak dla mnie natura naturą i poznają swoich ogierów. Nie mam nic przeciwko. Lubisz może Cadence? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Tak bo dla mnie 6 jest przyjaciolką a Luna i Trolestia NIE ta druga jak ma kłopoty to je prosi o pomoc i nie podziękuję Lubisz swoje miasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Zależy, lubię to, że jest dosyć spokojne, ale jednocześnie kręci się po nim dużo szurniętych ludzi . Szczerze, nie wiem. Lubisz siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Mam same wady sporo ich więc ja siebie nie lubię Lubisz patrzeć w niebo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Tak, bardzo Lubisz zimę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 tak jak i jesień jest to moja ulubiona pora roku lubisz chomikować różne rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nieee bo mam problemy pamięcią i często nie pamiętam co robiłem dzień wcześniej Lubisz święta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Chyba tak Lubisz pierniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się