BanditGC Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 No to FaithFire mam dla ciebie złe wiadomości bo jeśli dobrze pamiętam to sny o Slanderze to pierwszy znak że idzie po ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 "Dzieci również mają sny lub koszmary o „szczupłym mężczyźnie”, tuż przed ich zniknięciem." No FaithFire, miło było cię poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nie dam się tak łatwo i nie dostanę paranoji wiem że jeśli mam umrzeć to trudno przyszedł na mnie czas ale nie dam się tak łatwo pozostawię mu pamiątkę w głowie zanim mnie zabije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nie będzie tak źle.Wystarczy że znajdziesz 8 kartek z jakimiś obrazkami i będzie ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nie wiem gdzie ich szukać chyba że koło mnie w parku. Ale wiesz z tego co wiem pojawia się w snach tuż przed zniknięciem a śnił mi się wczoraj w nocy a w oknie nawet go nie widzę EDIT: Nie pojawił się a czekałem na niego do około 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 pozwólcie że dołącze do wątku znalazłem to i uważam że slender jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 A ja cię witam i żegnam bo niedługo odejdę, slendy chyba chce po mnie przyjść. A może zrobię mu Pixel Arta w minecrafcie i mnie oszczędzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 A ja cię witam i żegnam bo niedługo odejdę, slendy chyba chce po mnie przyjść. A może zrobię mu Pixel Arta w minecrafcie i mnie oszczędzi? niewiem ale życze ci powodzenia w twym krótkim lecz wspaniałym życiu aha a tu mapa zeby ci się udało przezyć i zebrać wszystkie kartki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Wolę spróbować zrobić Pixela bo jak miałbym w takim lesie sam być to bym chyba zmarł ze strachu xD (mam taką schizę że jak jestem w ciemnym miejscu to czuję jakby coś mnie prześladowało) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Wolę spróbować zrobić Pixela bo jak miałbym w takim lesie sam być to bym chyba zmarł ze strachu xD (mam taką schizę że jak jestem w ciemnym miejscu to czuję jakby coś mnie prześladowało) rozumiem to jeszcze raz życze powodzenia i obrazek dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Już z 1 raz bym go widział bo jak już wcześniej pisałem śnił mi się już jakiś czas temu a według tego co wiem to dzieci ginęły chwilę po tym jak miały sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 No to nara... :( BTW ile jest gier związanych z Slendermanem? I wogóle kto go wymyślił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Właściwie to on pojawił się na jednym z forum (nie pamiętam nazwy) a właściwie jego zdjęcie nawiązanie jego historii jest także ze spłonięciem szpitala w którym zginęło 14 dzieci. Ja znam tylko 2 gry z nim: Podana w pierwszym poście: Slender i nazywany często Slender 2 - Slender Sanatorium. Kaziu aż tak mi nie śpieszno jak już napisałem dziurę po nożu w głowie mu zostawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 A w Slender 2 co sie robi? Też kartki zbiera? Fire pokarz mu jak wyglądają kule po dziurach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 W 2 robi się to samo ale chodzi po... właściwie to wygląda jak szpital albo jakiś psychiatryk (z tym psychiatrykiem to mi tylko tak wygląda). Takie same zasady 8 kartek slendy po zebraniu każdej pojawia się coraz częściej i tak aż zbierzesz all albo on cie dorwie Spoko pokażę mu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashy Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Slender... Muszę spróbować w to zagrać. Grałem już w podobną grę więc włączę się do tematu. Hospice to podobna gra. Też się zbiera kartki itp. Ja przy tego typu grach wysiadam i nie chce już w to grać. Ale potem znowu włączam i gram jeszcze raz Polecam też grę SCP. Po wejściu do domu schodzimy po schodach. jest 160 pięter i z każdym jest coraz straszniej. Nie wierzę ,że komuś z was uda się zejść na sam dół. LINK: http://www.instalki.pl/gry/download/przygodowe/SCP-087.html Aha i klawisz "e" uruchamia różne rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ale na tych piętrach coś cię może zabić/skasować/zrobić game over czy po prostu się coś pojawia i znika, bo z tego co przeczytałem to tylko głosy i przelatujące cienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Jestem ciekaw kiedy wyjdzie Silent Ponyville i czy zrobią dalsze części. A w Slendera pogram kiedy dostanę new kompa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Mam nadzieję że na gwiazdkę będzie albo wcześniej I ponawiam pytanie Dashy czy tam cie coś może zabić czy to tylko głosy i cienie przelatujące? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 pozwól że ja odpowiem na te pytanie tak losowo są generowane jak by to powiedzieć :/ mam dobra schodzisz i nagle są 2 drogi wybierasz źle zły potwór ktury cię deda dobrze uchodzisz cało + slender http://us8.memecdn.com/slenderman_o_596410.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Jest jakiś sposób żeby go ominąć? Czy nie ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nie, tę grę da się skończyć jedynie ginąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Albo dochodząc do końca (ale czy on istnieje tego nie wiadomo MUHAHAUAUHAUHAHAUAHUA) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nie, nie ma końca. Schody są generowane przez program w trakcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 zgadzam się prędzej czy pózniej i tak zginiesz ale jest tak jak mówiłem są dwie drogi jedna dobra druga zła niewiesz ktura jest ktura dobrze wybierzesz masz gdzieś dodadkowo pewnie 5 minut życia żle potwór cie zjada Ps. wczoraj mój ojciec gdzieś o 21:00 grał w slendera po 1 kartce i kilkudziesięciu sekundach powstanowił pogadać z slendermanem i DEAD i oczywiście obrazek odemnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts