Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) 29.06.2016 at 21:01 Świeży rekrut napisał: Za to, że zdał egzamin, ale oblał test na trzeźwość. hahahaha jakżeś trafił? W dziesiątkę? Skąd wiedziałeś? za to że zgadł Edytowano Lipiec 3, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban dla @Ratchet bo czasem mam takiego skila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 29.06.2016 at 21:30 Świeży rekrut napisał: Ban dla @Ratchet bo czasem mam takiego skila Idziesz do więzienia, za to, że pomyliłeś tematy. Nie dostajesz premii za przekroczenie startu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 za to że ma taką spostrzegawczość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 2 minuty temu Ratchet napisał: za to że ma taką spostrzegawczość Za to że wyczuwam sarkazm (jak wszędzie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 1 minutę temu Michalski9 napisał: Za to że wyczuwam sarkazm (jak wszędzie ) za to że dobrze wyczułeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 (edytowany) Za nieustanną radość w sygnaturce, co przeczy rzeczywistości. Edytowano Lipiec 3, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 2 minuty temu Michalski9 napisał: Za nieustanną radość w sygnaturce, co przeczy rzeczywistości. nie była bym tego taka pewna za to że mi pianki zjedli 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 1 minutę temu Ratchet napisał: nie była bym tego taka pewna No, ale to nie jest możliwe przecież (no dobra, chyba, że masz coś wycięte ) za dramatyzowanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Za to, że @Michalski9 zwrócił mi uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 za próbę zmiany tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Za chwilową sztamę przeciw @Świeży rekrut (tak nie można, przecież to świeżak dopiero ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 dobra to za brak powiadomień na priv u mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Za to, że był przeciwko mnie i dostał po mordzie. (świeżak, może i świeżak, ale za to chwile tu jestem @Michalski9) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 za zmienianie mi płci na inną w postach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 za sianie chwastów w parku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 za to że lodowce się topią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Może i tu chwilę jesteś @Świeży rekrut, ale dalej Świeżyś Za uciekanie od swojej części odpowiedzialności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Za pomylenie Eutanazolu z lekiem przeciwbólowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 wtf? Za robienie mi młyna z mózgu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 bo przekroczył podwójna ciągłą pędząc na podwójnym gazie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Za szkalowanie wielkich polaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Za czarno-biały avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Za chodzenie w brudnej bieliźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Za to, że ma najlepsze predyspozycje by pakować innych do więzienia. Ze względu na awek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się