Michalski9 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 8 godzin temu Ratchet napisał: Mądrości kościoła..... za to że nie ma pasty do zębów Co?! Ja nie mam pasty do zębów? Pff... co za bzdura, sama widziałaś przecie. Za to, że nie zdążę zrobić dziś już tego co powinienem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 za to że mu się nie udało 15 godzin temu Michalski9 napisał: Co?! Ja nie mam pasty do zębów? Pff... co za bzdura, sama widziałaś przecie. chodziło mi o co innego że nie ma pasty i nie miałam czym sobie zębów umyć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Za brudne zęby (a co za tym idzie niezbyt przyjemny oddech) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 za lizanie wszystkiego co popadnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 za uśmiechanie się do gości w czarnych sutannach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 za to że mnie się nic nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Za moje błędy [emoji14] Z innego urządzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Za bardzo częste podskakiwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 za to że mu się skrzydła rozłożyły na avku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 bo nie umył uszów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 za bycie mądrzejszym od mojej skromnej osoby ( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 za bycie skromniejszym od jego skromnej osoby 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 za to że nie umiem podjąć decyzji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 za to, że tańczył na miniaturce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Za to, że wsadził mnie za zbyt niebieskie włosy a sam ma niebieściejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 za metalowe implanty na twarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Za to, że jest ogierem a na avatarze ma klacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 za to że zabroniono niebieskiego koloru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Za zbyt częste odświerzanie strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Za to, że mój pes całą noc płakał za mamą i nie dawał mi spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 (edytowany) za to że wkładał ręce tam gdzie nie trzeba Edytowano Sierpień 18, 2016 przez Rory Mercury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Za bycie w niewłaściwym miejscu o niewłaściwej porze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 za wypieki w kształcie maszyny do szycia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Za zabijanie kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Za posiadanie poglądów niezgodnych z przyswojonymi przez społeczeństwo zasadami etycznymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się