Gość Ziemowit Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Za natarczywy atak na moją osobę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Za nazywanie mojego stwierdzenia "natarczywym atakiem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Za uważanie, iż dopuściłem się wykroczenia na tle skarpetek. Bo to nieprawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Za złamanie jednej z najważniejszych zasad skarpetek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Za to, że mam gdzieś durne zasady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Za to, że łamie kolejne zasady i potwierdza jasno, iż jest heretykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za to, że wypomina wady innym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za bycie czarnym 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za skojarzenie z rasizmem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za rytuały w trakcie zaćmienia słońca 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za niezłożenie mi życzeń Dawno tu nie byłem, czas wrócić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Dobre, to najlepszego i cały hajs wydaj na "ten tego z takimi panienkami" bo cukierków nie będziesz przecież kupowwc błehehe O właśnie za nie podzielenie się hajsem na panienki : ( 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za zbereźne myśli 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5t43545d4d Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 @Zirathel Pamiętasz te piękne czasy ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5t43545d4d Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za to, że oni i tak nie będą robić tego tak samo opłacalnie jak my Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 (edytowany) Za interesujący awatar. Edytowano Luty 12, 2017 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za robienie innych w koko jambo bo pisze że nie dostępny ale jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za to że Zirathel i Vexi nie chcą powiedzieć co zrobili opłacalnie. Dzięki za życzenia Uzi, aczkolwiek pieniążki spożytkuje na struny bo mi dzisiaj poszła jedna :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Za to że Zirathel i Vexi nie chcą powiedzieć co zrobili opłacalnie. Dzięki za życzenia Uzi, aczkolwiek pieniążki spożytkuje na struny bo mi dzisiaj poszła jedna :( Za to że wiem co zrobili ale wolę nie mówić bo mnie Zirathel zamruczy tym sexownym głosem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Jak nie powiesz to Cię wtrącę do lochu sam na sam z Zirem Za to że nie chce powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Jak nie powiesz to Cię wtrącę do lochu sam na sam z Zirem Za to że nie chce powiedzieć. Za to że chce mi zrobić przyjemność :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za zbyt długie wpatrywanie się w ekran Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Za to że lubi Sombrę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Za to, że powinien swoje odsiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Za depresję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się