Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 za dobrą passę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 za to że nie moge się spotkać z @Michalski9 i @Flaming w tym miesiącu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 za to że podczas "misji" odłączył szambonurkowi dopływ tlenu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 za to że jakoś dzisiaj słońce świeci inaczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTraitor Napisano Sierpień 4, 2016 Share Napisano Sierpień 4, 2016 Za używanie muzgu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 4, 2016 Share Napisano Sierpień 4, 2016 za u otwarte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 4, 2016 Share Napisano Sierpień 4, 2016 Za używanie okularów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 za strzelanie z gumki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 za handel lewymi kondomami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 za to że kondom był dziurawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 za to że sama go przedziurawiła (jak kiedyś to robili w kioskach ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 za to że mnie oskarża bezpodstawnie (ok dobra to ja nie kupuję już gumek w kiosku co jak co ale mamą to ja jeszcze nie chę być ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Za wyprzedzenie radiowozu na podwójnej ciągłej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) godzinę temu Ratchet napisał: za to że mnie oskarża bezpodstawnie (ok dobra to ja nie kupuję już gumek w kiosku co jak co ale mamą to ja jeszcze nie chę być ) Oj tam bezpodstawnie... kiedyś pewnie jak robiłaś jakiś żart czy coś to przedziurawiłaś (zakład? ) Teraz już tak nie robią chyba w kieskach, kiedyś robili bo to byli/ są fanatycy kościoła, a ten chyba coś mówił, że trzeba się rozmnażać i... no jakoś tak. Wracając: Za bycie sobą Edit: Za bycie malkontentem (tak, nie mam pojęcia co to znaczy xD ) Edytowano Sierpień 5, 2016 przez Michalski9 Bo Bronek mnie wyprzedził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 27 minuty temu Michalski9 napisał: Oj tam bezpodstawnie... kiedyś pewnie jak robiłaś jakiś żart czy coś to przedziurawiłaś (zakład? ) Teraz już tak nie robią chyba w kieskach, kiedyś robili bo to byli/ są fanatycy kościoła, a ten chyba coś mówił, że trzeba się rozmnażać i... no jakoś tak. Mądrości kościoła..... za to że nie ma pasty do zębów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (Kościoła, a nie kościoła. Chyba budynek im tam nic nie mówił . A teraz nie zabijajcie mnie za to) Za słuchanie co mówi budynek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 za sprzeciwienie się biblijnemu nakazowi dotyczącego kamienowania krnąbrnych dzieci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) 29 minuty temu Bronek napisał: (Kościoła, a nie kościoła. Chyba budynek im tam nic nie mówił . A teraz nie zabijajcie mnie za to) Za słuchanie co mówi budynek. Nie mam szacunku do naszej kościelnej elity (bo to złodzieje) dlatego z małej litery mam tylko szacunek do samej wiary. A tak po za tym jestem ateistką i nie dbam o to jak napisze słowo "kościół" za to że nie mam pomysłu Edytowano Sierpień 5, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gad Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Za oglądanie Kucyków Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 godzinę temu Ratchet napisał: Nie mam szacunku do naszej kościelnej elity (bo to złodzieje) dlatego z małej litery mam tylko szacunek do samej wiary. A tak po za tym jestem ateistką i nie dbam o to jak napisze słowo "kościół" za to że nie mam pomysłu Możesz sobie być ateistką (pozwalam), ale chodziło mi o to, że to błąd ortograficzny. Jeśli nie masz szacunku do Rosjan to też piszesz małą literą? Za bycie gadziną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 1 minutę temu Bronek napisał: Możesz sobie być ateistką (pozwalam), ale chodziło mi o to, że to błąd ortograficzny. Jeśli nie masz szacunku do Rosjan to też piszesz małą literą? odpowiedź jest prosta TAK! bo to właśnie wykazuje brak szacunku do osoby kraju lub instytucji Za to że mam dobry humor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Za bycie ateistką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 10 minut temu Flaming napisał: Za bycie ateistką. haha dzięki za to że tutaj jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 za to że nie boi się mówić innym o swoich poglądach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 11 minut temu Chip napisał: za to że nie boi się mówić innym o swoich poglądach Dzięki Za to że uznam to za pochwałę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się