Cassidy Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 za podawanie się za lwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 12 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Co? Ja? Ciekawe jak. Po prostu napisałeś w tym samym momencie co ja, coś a'la milisekunda szybciej. Pisałem to do @Lucasa Za bycie fanem Naruto (PS mam zamiar kiedyś obejrzeć to do końca :D) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Za to, że nie obejrzał Naruto do końca <chociaż ja też wolno oglądam, pozdr. z 300 odc> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 (ja byłem na jakimś 116 jak dobrze pamiętam :>) Za posiadanie demona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 (edytowany) (Żeby obejrzeć całe Naruto, trzeba poświęcić około 233 godziny, czyli oglądać non stop przez 10 dni. Tak jakoś sobie policzyłem) Za niewinność. Edytowano Sierpień 27, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 (To mało, 10 dni? Nie jest to pomyłka?) Za koty znalezione na strychu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 3 godziny temu Gryfeł napisał: (To mało, 10 dni? Nie jest to pomyłka?) (Bez oglądania openingu i endingu. Gdybyś przeznaczył na Naruto 3 godziny dziennie to oglądałbyś około 77 dni, a więc 2,5 miesiąca) Za zdrade kraju (kupił zagraniczny produkt). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 za lizanie cudzych ekranów 2 godziny temu Bronek napisał: Gdybyś przeznaczył na Naruto 3 godziny dziennie to oglądałbyś około 77 dni, a więc 2,5 miesiąca) Jak masz cały dzień to bez openingów itd, da się załatwić 30 odcinków, wiem bo tak robię czasem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Za to, że słucham soundtracka z Naruto, a ma w avku i sygnaturce Itachiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 44 minuty temu Gryfeł napisał: Za to, że słucham soundtracka z Naruto, a ma w avku i sygnaturce Itachiego Nie tylko ty Za to, że skubany rozpoznał Itachi'ego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 6 godzin temu Cassidy napisał: Nie tylko ty Nie, ja w tamtym dokładnie momencie słuchałem soundtracka. Chyba, że Tobie też o to chodziło Za jedzenie przysłowiowej bułki z masłem :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 3 godziny temu Gryfeł napisał: Nie, ja w tamtym dokładnie momencie słuchałem soundtracka. Chyba, że Tobie też o to chodziło Dokładnie . Za to, że brakuje mu jednego repka do 40 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Za to, że "ładne oczy ma", ale nikomu ich nie da ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 za noszenie opaski na lewą stronę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 Za nieogolenie brody tak, że się złączyła z włosami :DDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 za słuchanie muzyki po cichu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 21 minuty temu Rory Mercury napisał: za słuchanie muzyki po cichu Najgorsza ze zbrodni... Za dzielenie się. Przez zero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 Za bycie futrzakiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 za słodkie oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 Za picie jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 na to że jego postać na avku ma słuchawki w uszach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 za nie słuchanie nightwisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 Za myślenie o niebieskich bananach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Za zjedzenie ostatniej muffinki z mięsem królika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Za ekscytację książkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się