Pawlex Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Po wygranej jakaś pijana hołota drze się na całe podwórze. Gdybyśmy przegrali zamiast darcia mordy ze szczęścia pewno by coś rozpieprzyli. Sam już nie wiem co gorsze... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 16 minut temu Poniaczeł Ziemovit napisał: Ktoś tu się nie zna na piłce XD, nigdy nie mówiłem, że się znam, więc nie wiem skąd to podejrzenie. Natomiast wyraziłem swoją opinię, a wskaźnikiem agresywności jak dla mnie jest liczba fauli 6 minut temu Pawlex napisał: Sam już nie wiem co gorsze... Witaj w Polszy, wspaniały kraj, wspaniała kultura, wspaniali ludzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Przynajmniej zamachów zero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Ale ile ustawek kiboli z policją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 8 minut temu Pawlex napisał: Po wygranej jakaś pijana hołota drze się na całe podwórze. Rozumiem to. Właśnie teraz Rex*Monster*Crusader vNeko napisał: XD, nigdy nie mówiłem, że się znam, więc nie wiem skąd to podejrzenie. Natomiast wyraziłem swoją opinię, a wskaźnikiem agresywności jak dla mnie jest liczba fauli Witaj w Polszy, wspaniały kraj, wspaniała kultura, wspaniali ludzie Wiem, żartowałem. To dobrze, że ostro cisnęliśmy i, że chłopaki walczą. Chociaż my zostaliśmy okradzeni z jednego karnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 2 godziny temu Rex*Monster*Crusader vNeko napisał: To bardziej świadczy o braku sukcesu, jeśli na 16 akcji tylko jedna skończyła się golem, to zbytnio pocieszające to nie jest. Aczkolwiek powiem, że mecz całkiem niezły. godzinę temu Poniaczeł Ziemovit napisał: Ktoś tu się nie zna na piłce Irlandia Płn. miała dobrą obronę, masz odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 (edytowany) godzinę temu Rex*Monster*Crusader vNeko napisał: To bardziej świadczy o braku sukcesu, jeśli na 16 akcji tylko jedna skończyła się golem, to zbytnio pocieszające to nie jest. Aczkolwiek powiem, że mecz całkiem niezły. W porównaniu do tego co było na EURO 2012 to duży postęp, dużo przyjęć na główkę. Odpowiedzią na pytanie dlaczego polska strzeliła jednego gola jest to że jedynym atutem reprezentacji Irlandii było ścisłe ustawienie pod bramką i nie dopuszczanie do tego by piłka zbliżyła się do bramki, ewentualne spowolnienie lecącej piłki tak by bramkarz z łatwością ją złapał. Po tylu atakach udało się przełamać tą mocną obronę i tak wygraliśmy. Irlandczycy albo drewniacko grali albo polacy dostali jakiegoś pobudzenia, o i tak to było. To takie omówienie szczegółowe bo wyżej też jest odpowiedź. Edytowano Czerwiec 12, 2016 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Tymczasem Niemcy prowadzą 1:0 z Ukrainą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Szkoda, że nie chce mi się rozpętywać shitstormu, bo idealnie się wkręcacie 12 minuty temu Rapid napisał: Po tylu atakach udało się przełamać tą mocną obronę i tak wygraliśmy. I szczerze to zdanie mnie śmieszy. Bo obrony nie przełamaliśmy, po prostu Irlandczycy raz spóźnili się z obroną i Milik tą "furtkę" wykorzystał, a potem wszystko wróciło do normy( bo raz przełamaną obronę można przełamać drugi raz, za to okazja jest niepowtarzalna). Właśnie teraz Kuracyja napisał: Tymczasem Niemcy prowadzą 1:0 z Ukrainą. Chwała dumnemu narodowi Niemieckiemu Szczerze jak patrzę na ten mecz to mi się przypomina taki piękny mecz: III Rzesza kontra Komisariat Rzeszy Ukraina i co się potem stało z Ukraińcami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 (edytowany) 6 minut temu Kuracyja napisał: Tymczasem Niemcy prowadzą 1:0 z Ukrainą. Errata, już 2:0 bo Schweinsteiger wszedł. Pozamiatane, czekamy na czwartek Edytowano Czerwiec 12, 2016 przez Kuracyja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 6 minut temu Rex*Monster*Crusader vNeko napisał: Szkoda, że nie chce mi się rozpętywać shitstormu, bo idealnie się wkręcacie I szczerze to zdanie mnie śmieszy. Bo obrony nie przełamaliśmy, po prostu Irlandczycy raz spóźnili się z obroną i Milik tą "furtkę" wykorzystał, a potem wszystko wróciło do normy( bo raz przełamaną obronę można przełamać drugi raz, za to okazja jest niepowtarzalna). Chwała dumnemu narodowi Niemieckiemu Szczerze jak patrzę na ten mecz to mi się przypomina taki piękny mecz: III Rzesza kontra Komisariat Rzeszy Ukraina i co się potem stało z Ukraińcami No za nogą mu przeleciała, ej ja się w nic nie wkręcam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 (edytowany) Imperium Gryfów. Zalozcie sobie temat do klotni wspolnych na temat euro bo ten temat jest do czego innego. Edytowano Czerwiec 13, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 Popieram, wróćmy do tematu. Dzisiejsze mecze: Gr. D Hiszpania - Czechy o 15:00 Gr. E Irlandia - Szwecja o 18:00 Gr. E Belgia - Włochy o 21:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 Ale mnie ten sędzia denerwował. Ewidentna ręka, a on co? Ludzi liczy? Jak dla mnie był stronniczy. Mam nadzieję, że wezmą go na dywanik. A co do kibiców - 10 sekund po końcowym gwizdku, w bloku obok wyszło na balkon kilku gości i: "POOOLSKAAA BIAAAŁOOO CZEEERWOOONI!!!" Miłe xD Zobaczymy co będzie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 7 godzin temu Triste Cordis napisał: Ale mnie ten sędzia denerwował. Szczerze? Należał nam się ewidentny karny. A nazwa Łączy nas Piłka, powinna zostać zmieniona na: Łączą nas dośrodkowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 Jak tam wrażenia po meczu Hiszpania - Czechy? Moim zdaniem nieźle, Cech dalej w formie, a Espaniole jak widać oszczędzają siły. No i Pique, co za bramka Co do hołoty - a jaki kibic się nie drze podczad gola? xD U mnie całe osiedle rykło jednym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 A jest jakaś szansa na to, że Polacy wygrają z Niemcami? Znaczy się normalnie traktowałbym taką wiarę w kategoriach urojeń, ale ostatnio się udało 2:0, szkoda tylko, że nie na mistrzostwach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 (edytowany) 16 minut temu fallout152 napisał: ostatnio się udało 2:0 Wiesz, wtedy to była tak na prawde dla Niemców trudna sytuacja, bo nagle team z mistrzostw się im rozjechał, a nowy jeszcze się nie zgrał, dlatego teraz może być problem, bo już Niemcy trochę się zgrali( jak na swój normalny poziom to grają strasznie średnio i powinni starać się bardziej). Zobaczymy co nam czwartek przyniesie. Edytowano Czerwiec 13, 2016 przez Rex*Monster*Crusader vNeko Składnia miejscami boli, ale jestem zbyt leniwy, aby poprawiać :v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 13, 2016 Share Napisano Czerwiec 13, 2016 Czyli wyniki z dzisiaj: ESP 1:0 CZE IRL 1:1 SWE BEL 0:2 ITA Jutro: Austria z Węgrami o 18:00 Portugalia z Islandią o 21:00 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 (edytowany) Belgijski hype bubble znowu pęka, jak to co 2 lata. Ranking FIFA powinien mieć wbudowane jakieś zabezpieczenie (w rodzaju dużo wyższych bonusów punktowych za zajmowanie miejsc w ćwierćfinale i wyżej, rosnące proporcjonalnie i opadające wolniej niż punkty za eliminacje i mecze towarzyskie), wtedy zespół, którego jedynym osiągnięciem w ciągu 30 lat było odpadnięcie w ćwierćfinale na ostatnim mundialu, nie mógłby zajmować 2 miejsca (a w pewnym momencie nawet 1 ) w rankingu powyżej wielokrotnych mistrzów świata i poszczególnych kontynentów. To jest idiotyczne. Śmieszą mnie ludzie twierdzący, że "Belgia ma młody zespół i jeszcze trochę im brakuje do złota", bo ta śpiewka powtarza się od co najmniej 8 lat i co 2 lata jest wielka klapa. Tym razem raczej na pewno wyjdą z grupy, bo mają to ogrania co najwyżej średnią Irlandię i kiepską Szwecję... ale sami są średni, więc też różnie może być. Dalej niż do ćwierćfinału nie dojdą na 200%, już w 1/8 może być różnie. Tymczasem Włochy... warto im będzie kibicować, nawet bez geniusza Pirlo i boiskowego głupka Balotellego. Edytowano Czerwiec 14, 2016 przez Airlick 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 10 minut temu Airlick napisał: boiskowego głupka Balotellego. Nawet nie wkurzaj mnie Bario Malotellim. Nigdy nie zapomnę jak Liverpool (moja ulubiona drużyna) kupiła go za 20 mln. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Takie heheszki, jakie jego obecność umożliwia, są warte nawet więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 DO PRZODU POLSKO! NA BÓJ Z NIEMCAMI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 1 minutę temu Poniaczeł Ziemovit napisał: DO PRZODU POLSKO! NA BÓJ Z NIEMCAMI Ciekawe co odwali Joachim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Dosłownie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się