Gypsy Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ja mogę się pochwalić tym, że przeczytałem kilka razy wszystkie książki przeszedłem obie gry i widziałem cały serial, a moją ulubioną postacią jest Coen. Nie wiem czemu po prostu wyróżnia się z pośród wiedźminów. Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Ja mogę się pochwalić tym, że przeczytałem kilka razy wszystkie książki przeszedłem obie gry i widziałem cały serial, a moją ulubioną postacią jest Coen. Nie wiem czemu po prostu wyróżnia się z pośród wiedźminów. ... Jesteś dla mnie mistrzem. Ja oglądając serial nie wytrzymałem do końca nawet jednego odcinka. Widok macek skręconych z zielonej krepy czy sama scena walki z nimi sprawiły, że przez kilka dni siedziałem w kącie zastanawiając się nad niesprawiedliwością toczącą świat... Krótko mówiąc, serial odrzucił mnie niczym znak Aard napakowanego magicznymi sterydami wiedźmina... Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Sapkowski za Wiedźmina powinien Nobla dostać Jest to tak wspaniała powieść(są tam nawet jednorożce:D)że przeczytałem ją 5 razy Fakt 5 część "Pani jeziora" jest trochę....przygnębiająca Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Chyba jedynym słabym wątkiem jest to że Ciri przeniosła się do Kamelotu Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Czemu to takie oryginalne...xD Podobał mi się wątek z Krzyżakami:D Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 ... Jesteś dla mnie mistrzem. Ja oglądając serial nie wytrzymałem do końca nawet jednego odcinka. Widok macek skręconych z zielonej krepy czy sama scena walki z nimi sprawiły, że przez kilka dni siedziałem w kącie zastanawiając się nad niesprawiedliwością toczącą świat... Krótko mówiąc, serial odrzucił mnie niczym znak Aard napakowanego magicznymi sterydami wiedźmina... Nie pamiętam serialu, ale jakiś czas temu widziałem film. Obejrzałem od początku do końca i muszę powiedzieć, że jeszcze nigdy nie widziałem tak genialnej PARODII filmu fantasy. Te potwory z gumy, te ślamazarne ruchy Żebrowskiego w "walce", ta charakterystyka, która z niemal każdej postaci zrobiła śmiesznego pajaca, ten tandetnie animowany smok i jego tak dudniący, że aż śmieszny głos... priceless! Link do komentarza
Bezik Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Fakt, ani kasy na kaskaderów nie mieli, ani kasy na efekty.. Chociaż jedna rzecz mi się podobała, mianowicie Jaskier 10x lepszy niż w grze wg mnie. W grze to dopiero pajac ;/ Link do komentarza
DarkReaper11 Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Dla mnie wszystko co związane z Wiedźminem jest świetne, Gra jest po prosu miodna, no magia nic innego ;P Książka również A jeśli chodzi o film to chciałbym aby wzięli się za niego Amerykanie i ze swoją technologia stożyli by hit jakiego jeszcze nie było!! ;D Link do komentarza
marvelus113 Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Dla mnie wszystko co związane z Wiedźminem jest świetne, Gra jest po prosu miodna, no magia nic innego ;P Książka również A jeśli chodzi o film to chciałbym aby wzięli się za niego Amerykanie i ze swoją technologia stożyli by hit jakiego jeszcze nie było!! ;D Amerykanie? Wtedy to bym się bał nawet tytuł przeczytać. Ale książki miodzio, gry też, wypowiadam się jako posiadacz obu części w edycji kolekcjonerskiej. Moim ulubionym bohaterem nie wiem dlaczego był Cahir Mawr Dyffryn aep Ceallach, za to ulubiony cytat to Rano, kiedy jeszcze słońce nie weszło głodny i wściekły wilkołak zawędrował do obozu, ale zobaczył że to Jaskier więc posłuchał chwilę i poszedł sobie Czy jakoś tak. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 "- Wiesz co? Moją elfią kobyłę też jakoś nazwiemy. Hmmm... - Może Płotka? – zakpił trubadur. - Płotka – zgodził się wiedźmin. – Ładnie. - Geralt? - Słucham. - Czy miałeś w życiu konia, który nie nazywał się Płotka? - Nie – odrzekł wiedźmin po chwili zastanowienia. – Nie miałem. Popędź wywałaszonego Pegaza, Jaskier. Daleka droga przed nami." The best Link do komentarza
Bezik Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 huh, fajny jest jeszcze cytat o biciu bazyliszków ;p Zapadł mi w pamięć "-Brrr... A którego z nich, powiedz, można ukatrupić za pomocą zwierciadła? -Każdego. Jeśli walnąć prosto w łeb." Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Wiedźmin to kopalnia dobrych cytatów dlatego....Czytajcie wiedźmina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 mi zapadł cytat o złotej rybce która nie była złota Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 "Yenfer złapała się za fragment anatomii fauna świetnie przystosowany do chwytania" Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 hm a czy ktoś z was miał bardzo ciekawy błąd związany z drukiem w edycji kolekcjonerskiej ? mianowicie taki, że "Pani Jeziora" została wydrukowana do góry nogami bo ja tak mam i powiem, że trochę śmiesznie się czytało (jak teraz o tym myślę to na mojej twarzy pojawia się ) Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Nie nie miałem ale za to miałem błąd w Wiedźminie 2 EK, chodziło o to że jeden plik nie działał i musiałem porać dodatkowe chyba ponad 10 gb plików Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 ta to jest typowy błąd gry, miałeś felerną partię jak widać.Ja w Gry Wiedźmin nie grałem, bo mój komp by się chyba zapalił jak i odwalił kitę, gram czasem tylko w wersję przeglądarkową, ale jestem raczej kiepski Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 BlackHawk - ty mówisz o rozszerzonej wersj iwieśka 2? Bo wtedy trzeba było pobrać 10 gb (pamiętam, jak przez noc się ściągało, ale wielkiej różnicy nie było :() Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Tak dokładnie o tym ale spoko pobrałem to i śmiga bez problemu Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Podobało mi się nowe intro na tym statku - epickie Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 No jest niezłe chociaż Demawend to i tak był udup Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Październik 26, 2012 Autor Share Napisano Październik 26, 2012 Wiedźmin, jak już ktoś wcześniej wspomniał to prawdziwa kopalnia cytatów, chociażby stare dobre "Uśmiechnij się Geralt, bo na twój widok przydrożne grzyby same się marynują" czy "Mieć melona i nie mieć melona to już dwa melony"... A jakie są wasze ulubione fragmenty? Ja nie mogę nie wracać od czasu do czasu do fragmentu o Diabole czy Żyrytwie ("EVEREEEEEEET") Link do komentarza
Moon Slash Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ja przeczytałem wszystkie książki oraz posiadam obydwie cześci wiedźmina edycje kolekcjonerskie. Najbardziej spodobała mi sie Wieża jaskółki. A Teksty kojarze tylko z gry. MOge zacytować mój ulubiony fragment tekstu "no raczej k**** nie inaczej, as wywiadu, gratuluje dedukcji k**** ma*" Link do komentarza
MacTavish Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 To było dobre, ale Zoltan ze swoim spokojnie jak na wojnie i ciąg dalszy mnie rozwalił XD Link do komentarza
KorQ Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 ja się dopiero zabieram za książkę i jak się ją czyta przyjemnie czy tak bo tak ? Link do komentarza
Recommended Posts