nicoś Napisano Lipiec 8, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2016 Ludzie, dlaczego zaśmiecacie temat. Jak chcecie pogadać SW'ach, to załóżcie temat na to przeznaczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Em przepraszam panie kierowniku, czy mogłabym zagrać postacią pół smoczycy pół kuca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Lipiec 10, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2016 Nie wiem jak taki stworzenie wygląda, ale skoro jest w połowie kucykiem to możesz. Pod warunkiem że nie jest olbrzymich rozmiarów i przypomina bardziej kucyka niż smoka. ( jaki hodowca koni hodowałby takie coś ,no chyba że w dzikim ciemnym lesie by to żyło ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Chodzi o kuca z rogami, smoczym ogonem, ma łuski na twarzy i pazurki i jest wielkości celesti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Lipiec 10, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2016 niech ci będzie ,uznajmy że na te czasy taki stworzenia są normalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Ok, to jutro będzie kp tylko zrobię rysunek postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Lipiec 10, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2016 no jestem ciekaw jak będzie wyglądać ten twój stworek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Już mam szkic, spokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Jeśli nie jest za późno na dopisanie się, to ja chętnie się dołączę, tylko wymyślę jakieś imię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 (edytowany) jeszcze nie zaczęliśmy a nawet po zaczęciu można będzie dołączyć a o imię nie musisz się martwić, możesz wziąć z mlp:fim i zmiksować lub przerobić Edytowano Lipiec 13, 2016 przez wopybookLight46 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Lipiec 15, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2016 2016-07-07 at 12:56 Clocky napisał: jeszcze dziś napiszę kartę postaci, proszę o cierpliwość trochę później... 2016-07-10 at 22:30 Clocky napisał: Ok, to jutro będzie kp tylko zrobię rysunek postaci ...i jeszcze coś. 2016-07-11 at 23:02 Hussarya33 napisał: Jeśli nie jest za późno na dopisanie się, to ja chętnie się dołączę, tylko wymyślę jakieś imię. Jest sobie taki wierszyk który znakomicie by to podsumował. Niestety nie podam jego nazwy ani go nie zacytuje bo go nie pamiętam ale w skrócie grzmi tak. Jest sobie pewna koleżanka która wszystko odkłada na jutro a kiedy przyjdzie jutro to ona znów odkłada na następne jutro i tak w koło Macieju. W końcu przez te odkładanie ma wielkie zaległości choćby w nauce bo odkłada prace domowe na jutro. Pod koniec wierszyka ta koleżanka niby się opamiętała bo obiecała że wszystko co odkładała zrobi ale na koniec pojawią się takie ostatnie wersy: -A kiedy to zrobisz?- -Pojutrze.- Może ktoś ten wierszyk z 1-3 SP pamięta? Albo nie odkładać i napisać albo powiedzieć że ta sesja jest do dupy. Ja się nie obrażę poprostu chcę wiedzieć czy mam czekać czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 proszę byś poczekał, właśnie nakładam kolory i do godziny będzie kp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 (edytowany) Imię: Hibride Wiek: około 19 Rasa: pół kuc, pół smok Wygląd: Jasnozielona grzywa z czerwonym pasemkiem, brązowa maść, błękitne oczy, czerwone łuski, fioletowe rogi. Charakter: Spokojna, pomocna, zawsze walczy o swoje, feministka Edytowano Lipiec 15, 2016 przez Clocky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Lipiec 15, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2016 Nie chciałem poganiać. Chodziło mi o te trzy obiecanki cacanki. Ale ok. Czekamy jeszcze z dwa dni i w końcu zaczniemy. Może jakiś spóźnialski jeszcze dołączy. Oczywiście będzie można dołączyć też po zaczęciu. Choć w to wątpię że ktoś tu jeszcze jest zainteresowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Lipiec 20, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2016 Ok, to przed zaczęciem wstawię jeszcze waszego przewodnika: imię: holiday sun wiek: 25 rasa: jednorożec wygląd: żółta sierść, ciemnobrązowa grzywa i ogon, żółte oczy charakter: otwarty, bezinteresowny, poważny choć czasem woli się zabawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Wybaczcie, że dopiero, ale wakacje... Imię: Silver Comet Wiek: 20 Rasa: Jednorożec Wygląd: Srebrna sierść, niebieska grzywa, ogon i oczy Charakter: Nieśmiały, pomocny, "z głową w chmurach" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Ja też się dopiszę. A co. Imię: Straight Shadow Wiek: 26 Rasa: Pegaz Wygląd: Czarna sierść, czerwona grzywa wraz z ogonem, emerald'owe oczy Charakter: Śmiały, miewający dziwne pomysły, lekko szalony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Lipiec 21, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2016 (edytowany) Witam nowych członków. Możecie zacząć grać. Naciśnij START żeby zacząć grać. START Edytowano Lipiec 22, 2016 przez wopybookLight46 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia25 Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 Spróbuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Lipiec 29, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2016 ok, tylko kartę postaci napisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Wrzesień 11, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Zaczęliśmy pierwszy rozdział i chętnie przyjmę więcej graczy. Chętni? Procedury znacie, są powyżej i na drugiej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 ulepszam grę: dodaje legendę -ukośnie - narrator główny -normalnie- narrator mojego bohatera -grubo - narrator wszechwiedzący NG opisuje zdarzenia i krajobraz którego mój bohater nie widzi lub w nim nie uczestniczy NMB opisuje zdarzenia i krajobraz w którym mój bohater uczestniczy/zanajduje się NW opisuje zdarzenia poza schematem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Grudzień 12, 2016 Share Napisano Grudzień 12, 2016 Witam Imię: Busma Nazwisko: Michalski Wiek: 21 Rasa: Kucyk ziemski Wygląd: - kolor sierści: ciemno-zielony - kolor ogona i grzywy: czarny - kolor oczu: niebieski Zainteresowania: zainteresowany rzemiosłem, głównie zdobywaniem i doskonaleniem nowych umiejętności Charakter: wieczny i irytujący optymista, marzyciel, zdeterminowany w dążeniu do celu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Grudzień 12, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2016 witaj zaraz podam ci instrukcję na pv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 13, 2017 Share Napisano Wrzesień 13, 2017 Jeszcze można się zapisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts