twister Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Witam. Postanowiłem założyć temat w którym podajecie swoje przezwisko i jego znaczenie Zacznę ja: Nazywają mnie sześciopak ponieważ jako jedyny że szkoły posiadam sześć palców w prawej ręce. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Moje przezwisko to "Domino" lub rzadziej "Nico" i "Mik" od imienia "Dominik". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 6, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2016 2 minuty temu bleflar2 napisał: Moje (dawne) przezwisko miałem to "kryzys". Nie pytajcie dlaczego. Eee... ponieważ miałeś jakiś kryzys? (zgaduję tylko) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 (edytowany) @bleflar2 Pewien bezdomny pies w mojej wsi zwał się "kryzys" XD Pewnie dlatego, że zawsze miał smutną minę. Edytowano Lipiec 6, 2016 przez Bronek Zapomniałem zacytować, a przy edycji chyba się nie da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Talar Bo mam na nazwisko Talar****. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Dabrowski mimo że mam na nick Dąbrowski w sensie przez ą W szkole mówią mi po imieniu bo trudno wymyślić mi ksywę z powodu Imienia i Nazwiska Czasem wołają na mnie Mączyński od piłkarza jak ktoś pierwszy raz słyszy moje nazwisko bo mam na nazwisko Miączyński Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Budyń. Już w podstawówce mnie tak przezywano i w zasadzie poza netem, gdzie jestem znana głównie jako Uszatka lub Minku to nazywają mnie właśnie Budyniem A wzięło się to z nazwiska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Syriusz, Syrek - przez to że długi czas miałam konto na facebooku jako Syriusz Black a w tym okresie poznałam wielu znajomych (którzy w sumie przez to nawet imienia mojego nie znami) i zaczęłam szkołę średnią, więc tak zostało albo też różne zdrobnienia, modyfikacje od Perv - Pervi, Perwol itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 6 palców? weź się pochwal, póki nie zobaczę nie uwierzę mnie madafaka nazywajom ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 7, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2016 23 minuty temu Fluth napisał: 6 palców? weź się pochwal, póki nie zobaczę nie uwierzę mnie madafaka nazywajom ;-; Mogę ci wysłać zdjęcie w wiadomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 Właśnie teraz ASmaxPL napisał: Mogę ci wysłać zdjęcie w wiadomości. okej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 W 2 klasie gimnazjum do mojej klasy dołączyli gościa którego wyrzucili z kilku szkół i miał często problemy z policją.Czasami byłem agresywny i porywczy, pewnego razu zobaczył jak zaatakowałem i pobiłem kolege wtedy właśnie otrzymałem swój pseudonim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 6.07.2016 at 14:39 AsMax napisał: Nazywają mnie sześciopak ponieważ jako jedyny że szkoły posiadam sześć palców w prawej ręce. Pics or didn't happen Nie mam przezwiska, od zawsze mówiono na mnie tak jaki mam nick 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 First. Skąd to przezwisko? Nie wiem... jakieś pierwsze lepsze. PIERWSZE lepsze ;3 Hahaha. Łapiecie nie? Haha... ha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 Moje przezwisko to po prostu nazwisko i końcowka -ka. Czyli najprostsze jakie moze byc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 (edytowany) Moje przezwiska? Stachu - bo trzecie imię. Sikora - Od nazwiska. Kuternoga - od przypadłości. Michalski - od nicku (najczęściej używane). Edytowano Lipiec 31, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Nana Mam je chyba od podstawówki, ale dlaczego takie nikt nie pamięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 15, 2016 Share Napisano Sierpień 15, 2016 W klubie mlp na zapytaj onet wołali na mnie Jęzor. Bo strasznie dużo pisałem a do tego miałem na avku Fluttershy z językiem na wierzchu W technikum babeczka nazwała mnie wodzirejem klasy i się tak przyjęło ze jestem Wodzirej i od tego wołają na mnie Władziu bo łatwiej wymówić (trochę też od tego że lubię cytat z Chłopaki nie płaczą "No to Władziu za bezpieczny weekend" i często go powtarzam xd) Więc raz jestem Wodzirej, raz Władziu albo po prostu Kondzio (po imieniu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Jako tako nie posiadam przezwisko. Kiedyś było to Kolano, ale rzadko. Oprócz tego siostra nazywała mnie Żarówa po Kacprze, duszku, bo miałem wg niej taką głowę jak on, a on był przezywany przez swoich złych braci w ten sposób. Dodatkowo też nazywała mnie Ewżen. Długo potem dowiedziałem się, że to czeskie imię Evžen. Nicków w Internecie używam naprawdę sporo. Jeśli myślicie, że mnie spotkaliście, bo ktoś ma podobny nick, to na 99% się mylicie. Bo praktycznie co strona, to inny nick. Niekiedy one do siebie pasują, ale głównie bierze się to z tego, że lubię za dużo rzeczy. Zbyt wiele zainteresowań, przez co mam kaprys na taką nazwę i taką daję. A, zapomniałbym. W liceum nazywali mnie Roman, ale nie jest to moje imię. Oprócz tego jeszcze na studiach byłem Złożony. Dlatego, że gadałem o tym, iż lubię zdania wielokrotnie złożone. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Saper - wypadek przy dobieraniu dzwonka w telefonie, używane głównie w szkole, ale teraz przyjęła się już pożądana przeze mnie nazwa Polox, która jest ze mną 7/8 lat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ruda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 Uzi (chuck wie co dobre heh) o kurwa Deja vu kilka miesięcy temu śniło mi sie że dodam takiego posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 (edytowany) Swego czasu byłem znany również jako Pegaz (i to zanim zacząłem oglądać MLP) ^^ Edytowano Listopad 30, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podmieniec13 Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Perwert Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 30, 2016 Share Napisano Listopad 30, 2016 Talar... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się