BiP Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 Znalazłem dzisiaj taki oto quiz dotyczący serialu MLP. Zapraszam http://samequizy.pl/jak-dobrze-znasz-mlp-8/ A oto mój wynik 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 Prawdziwy Brony 23/32 Wiesz bardzo dużo o serialu, rozpoznajesz niemal wszystkich, masz też sprawne oko, jeżeli chodzi o odnajdywanie szczegółów w serialu. Już niedaleko, do perfekcji i coś czuję, że niedługo ją osiągniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 (edytowany) http://prntscr.com/byd9m9 pierwsze podejście enyłej... to chyba bardziej temat dla offtopu albo zresztą tam... niech póki co zostanie Edytowano Lipiec 27, 2016 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 27, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2016 @Sosna nice, udało ci się mnie pobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 Autor Quizu Polox. :3 Ja miałem 29. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 24/32 pupy nie urywa, ale muszę przyznać, że naprawdę fajny quiz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 (edytowany) Coś słabo mi poszło 20/32 Skusiłem głównie tam gdzie były znaczki xD u Derpy dałem mufinkę a tu suprise motherfucker Edytowano Lipiec 28, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Ogólnie to w quizie jest parę błędów wynikające z braku konsekwentności. Ja wyłożyłem się na pytaniach o: -rodowite alicorny -2 kuce tła, celebryci - nazwa odcinka z Rarity - ale tak na prawdę to był mój błąd :( A wy jakie błędy popełniliście? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Chyba serio muszę od nowa przejrzeć dawne sezony Prawdziwy Brony 22/32 Wiesz bardzo dużo o serialu, rozpoznajesz niemal wszystkich, masz też sprawne oko, jeżeli chodzi o odnajdywanie szczegółów w serialu. Już niedaleko, do perfekcji i coś czuję, że niedługo ją osiągniesz. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 28, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2016 2 godziny temu Chief napisał: A wy jakie błędy popełniliście? Ja zrobiłem zonka na pytaniu o pochodzenie Alicornów, skład WB, imię jakiegoś randoma tła i coś tam jeszcze. Muszę jednak przyznać, że ten quiz wymaga jednak jakieś wiedzy o serialu, w przeciwieństwie do innych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Wiedza Absolutna 26/32 Wiesz wszystko, osiągnąłeś perfekcję w tym co ciebie interesuje, śledzisz wszystkie wiadomości o mlp i nic nie umyka twojej uwadze. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Pierwsze podejście: Spoiler Wyłożyłem się na pytaniu o skład Wonderboltsów (), odcinek, w którym Rarity ukuła się w kopyto oraz przyporządkowaniu tych 2. kuców tła do odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 godzinę temu BiP napisał: skład WB, imię jakiegoś randoma tła. Sklad WB tez nieznal, ale wykluczylem po imionach pegazów z Ponyville i jakoś trafiłem, a chodzi ci o Minuette aka Colgate czy o źrebaka Pipsqueaka? Ogólnie to oba kuce mialy swoje role w odcinkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 28, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2016 Właśnie teraz Chief napisał: Sklad WB tez nieznal, ale wykluczylem po imionach pegazów z Ponyville W tym pytaniu, nawet nie czytałem odpowiedzi, bo zwyczajnie nie chciało już mi się, więc strzeliłem zwyczajnie. 1 minutę temu Chief napisał: a chodzi ci o Minuette aka Colgate czy o źrebaka Pipsqueaka? Ogólnie to oba kuce mialy swoje role w odcinkach Na te dwa pytania znałem odpowiedź i nawet się nie zająknąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 To nie pamietam, który tam jeszcze był, w tym quizie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunderbolt7 Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Wiedza Absolutna 28/32 Wiesz wszystko, osiągnąłeś perfekcję w tym co ciebie interesuje, śledzisz wszystkie wiadomości o mlp i nic nie umyka twojej uwadze. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. No wreszcie jakiś porządny quiz w tym internecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Nie jest tak źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 NO NIE, JAKIM CUDEM SIĘ POMYLIŁEM PRZY PYTANIU O ZNACZEK DERPY D: Wiedza Absolutna 25/32 Wiesz wszystko, osiągnąłeś perfekcję w tym co ciebie interesuje, śledzisz wszystkie wiadomości o mlp i nic nie umyka twojej uwadze. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 (edytowany) Wiedza Absolutna 30/32 Wiesz wszystko, osiągnąłeś perfekcję w tym co ciebie interesuje, śledzisz wszystkie wiadomości o mlp i nic nie umyka twojej uwadze. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Edytowano Lipiec 28, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 30/32 Przejechałem się tylko na pytaniach z Wonderbalts I tą parą kucyków, co rzekomo pojawia się w kilku odcinkach (a ja ich kojarzyłem tylko z odcinka, gdzie Rarity przebywała w Canterlocie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amisia Napisano Lipiec 28, 2016 Share Napisano Lipiec 28, 2016 Prawdziwy Brony 24/32 Wiesz bardzo rozpoznajesz niemal wszystkich, masz też sprawne oko, jeżeli chodzi o odnajdywanie szczegółów w serialu. Już niedaleko, do perfekcji i coś czuję, że niedługo ją osiągniesz. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henjał Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Heheh mam najgorszy wynik z was wszystkich i mi mówią że "Prawdziwy Brony" XD Noo dobra to pora od początku wszystko znowu obejrzeć~ Spoiler Prawdziwy Brony 17/32 Wiesz bardzo dużo o serialu, rozpoznajesz niemal wszystkich, masz też sprawne oko, jeżeli chodzi o odnajdywanie szczegółów w serialu. Już niedaleko, do perfekcji i coś czuję, że niedługo ją osiągniesz. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Podchwytliwe pytanie z tym kto zniewolił kryształowe królestwo bo na zdjęciu jest Cadance [Chrysalis] xD Wiedza Absolutna 28/32 Wiesz wszystko, osiągnąłeś perfekcję w tym co ciebie interesuje, śledzisz wszystkie wiadomości o mlp i nic nie umyka twojej uwadze. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 (edytowany) Prawdziwy Brony 23/32 Wiesz bardzo dużo o serialu, rozpoznajesz niemal wszystkich, masz też sprawne oko, jeżeli chodzi o odnajdywanie szczegółów w serialu. Już niedaleko, do perfekcji i coś czuję, że niedługo ją osiągniesz. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Szczerze, powinienem się wstydzić, że się w niektórych pomyliłem. Kurde! Jak mogłem nie ogarnąć bąbelków u Derpy!? Ale pytania o odcinki były okropnie trudne :( W którym odcinku się coś stało Albo Co stało się w odcinku X xD Ale i tak fajny quiz. EDIT: I nabrałem się na Chrysalis i zniewolone kryształowe Królestwo. Właśnie miałem tu lekką konfuzję o co biega. Który to był? Ale przecież Cadence była w Kryształowym królestwie, to chyba ona? Źle skojarzyłem xD Ale racja, Sombra zniewolił, A Chrysalis przecież w Canterlocie chyba wtedy była, nie? Edytowano Sierpień 17, 2016 przez Gryf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Quiz był wymagający i takiego oczekiwałem. Potrafił dosyć łatwo zmylić wodze i pójść innym kierunkiem myślenia. Świetny quiz, polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts