BiP Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Znalazłem kolejny quiz dotyczący starych bajek. http://samequizy.pl/czy-znasz-stare-kreskowki-z-cartoon-network/ Oto mój wynik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 32/35 Nie było to mega trudne, jeśli jest się z odpowiedniego rocznika i się bajki oglądało lub chociaż słyszało za dzieciaka . Ale pamiętam, że był bardziej wymagający guiz, również z bajek dzieciństwa, ale mogę się mylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 31/35 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 22, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2016 Właśnie teraz The Silver Cheese napisał: Ale pamiętam, że był bardziej wymagający guiz, również z bajek dzieciństwa Zobacz ten Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Faktycznie tamten - był nieco trudniejszy, bo już wymagał znania bohaterów poszczególnych bajek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 33/35 nie ogarnąłem tej całej atomowej Betty, podwójnego życia Jagody Lee (cokolwiek to jest) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Z czym do ludzi, ja się na tym między innymi wychowałem xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Machnąłem się tylko przy Harcerzu Lazlo Jesteś ekspertem! 34/35 Odpowiedziałeś na wszystkie lub prawie wszystkie pytania. Jednak nadal pamiętasz stare kreskówki na Cartoon Network. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) Jesteś ekspertem! 33/35 Jakbym doczytał to z Jagodą Lee to by było 34, bo tam jeszcze podwojne zycie dodane w tytule. Zawsze lubiłem tę laskę A tak to nie wiedzialem kto to ten hong kong poohey. Edytowano Sierpień 23, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 23, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2016 Jagoda Lee i Atomowa Betty, to były dobre seriale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 27/35 Nie jest tak źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 W jednym był miss click, a w jeszcze innym złapałem się na za szybkim i niedokładnym przeczytaniu :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Wszystko znałem, no może oprócz "Kodu Lyoko", który ustrzeliłem. Pytanie z "Odlotowymi wyścigami" było podchwytliwe, bo postać z obrazka pojawia się w dwóch kreskówkach. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 23, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2016 Nom ten koleś, albo ktoś mega podobny, występował też w bajce "Łap gołębia". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 6 minut temu BiP napisał: Nom ten koleś, albo ktoś mega podobny, występował też w bajce "Łap gołębia". To się nazywa "Dastardly i Muttley", no ale mniejsza z tym. I to ten sam typ, bo jest to ten sam duet pan i pies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 23, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2016 godzinę temu SebastianRichCountryOwner napisał: To się nazywa "Dastardly i Muttley", 15 godzin temu Zegarmistrz napisał: Z czym do ludzi, ja się na tym między innymi wychowałem xD Ps Zegar Mistrz (ps Zegar, połącz te dwa posty ) Ja przez niedoczytanie odp, pomyliłem się tylko na Dexterze, bo przeczytałem tylko początek, a nie całość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Jesteś ekspertem! 32/35 Odpowiedziałeś na wszystkie lub prawie wszystkie pytania. Jednak nadal pamiętasz stare kreskówki na Cartoon Network. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Cytuj Jesteś ekspertem! 32/35 Poległem przy "Kod Lyoko", "Hi hi Puffy AmiYumi" i"Atomowa Betty". Te bajki są za młode jak na moje dzieciństwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 23, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2016 Ja jakoś się załapałem na nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 heh u mnie tylko 32 punkty a machnąłem sie przy tytulkach które nie leciały na CN i Fox KIds eh fajnie było sobie poprzypominać pewne tytuły od klasycznych atomówek po Hi Hi Puffy Ami Yumi - bo te now atomóki to jakiś żart i pewnie Faust by dostała palpitacji gdzyby ujrzała to tańczące tęczowe niewidome co jedyny plus tego reboota to czołówka bo wpada w ucho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 25, chyba najsłabiej tutaj xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts