Sowenia Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Zasady zabawy są banalne. Piszemy czemu użytkownik nad nami jest niesamowity Miłej zabawy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Przede wszystkim, dlatego, że należy do Elity Parówkowej. W dodatku dla mnie jest najlepszym userem na tym forum, a na pewno najmilszym. W dodatku ma taki słodziutki nick jak Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 2, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Bo stworzył Elitę Parówkową. Bo można sobie z nim miło porozmawiać. No i jest harcerzem za co ma u mnie szacun, bo ja nie raz o tym myślałam, ale zabrakło mi samozaparcia by dołączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Bo ma jakieś 3725 postów więcej ode mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Bo swoim avkiem nawiązuje do Japonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Ponieważ ma śliczny avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekartis Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Ponieważ ma koteła na syg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Ponieważ jest nowy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 bo co dzień na śniadanie wcina morlinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Skąd on zna moją ulubioną parówkę? Bo jest jednym ze starszych polskich brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Poniważ lubi sport Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Ponieważ jest spoko i szanuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Ponieważ jest szefem elity parówek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Ponieważ mieszka pod Warszawą i ja to zgadłem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 bo jest po prostu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Bo ogladala anime ktorego ja nazwy japonskiej nie pamietam a po Polsku to jest brama czyli jak rozpoczela sie wojna miedzy swiatami Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Ponieważ jest Illuminatem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 bo ma uśmiech godny aquafresh'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Ma więcej repek niż postów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Bo jest Talarem i Clintem Eastwoodem w jednym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Bo jest nowy a udzieli się w offtopie. *Witaj* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 bo skrycie reklamuje kawę inkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Bo przejrzał mnie na wylot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Bo ma baaaardzo dużo postów i nie kojarzę go z żadnej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Bo ma avek, który mi się bardzo spodobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się