Cheerful Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Grałem w pokera on line na innej zakładce, a na tej zakładce pisałem posty na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 Drzemałam sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Pisałem Perversyjnego boteła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 narzekałem na przedwyborczą szpko-paranoje w naszym kraju, przeklinając przy tym i rzucając obelgi w stronę mord picusiów wydrukowanych na wszędzie porozwieszanych plakatach wyborczych 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Pisałem sprawozdanie z pracowni PEE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Grałem meczyk w hots... ostatnio ciągle porażki ehh ten losowy dobór graczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Słuchałem mrożących krew w żyłach kryminalnych historii... Jednocześnie postując na forum MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Galerie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 11, 2018 Autor Share Napisano Październik 11, 2018 Słuchałam sobie czyjejś opowieści o dziwnych rzeczach, które działy się w pewnej wiosce, a przy tym siedziałam sobie na Flight Rising. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Czytałem dyskusję na Discordzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 12, 2018 Autor Share Napisano Październik 12, 2018 Oglądałam sobie jak prezentują się awardy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Robiłem coś bardzo, bardzo złego. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Paczałem jak Dec grzebie w koszu: Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Zapytajki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 13, 2018 Share Napisano Październik 13, 2018 Rzygałam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 13, 2018 Share Napisano Październik 13, 2018 Wstałem z łóżka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 13, 2018 Share Napisano Październik 13, 2018 Przypomnialem sobie hasło do laptopa... A już myślałem, że czeka go format. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Ubolewałem nad tym, że nie ma nikogo na forum kto by grał ze mną w forumowe zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Oglądałem kawałek "kocur" na YouTube. Ja mogę grać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Rozmyślałem o przyjaźnie i o tym z iloma ludźmi się ostatnio oddaliłem, a także czy jest takie coś jak prawdziwa przyjaźń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Jadłem owoce z konserwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Czytałem fanfik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 @Starlight Sparklejaki? Pisałem post na bloga o fanfikach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 @Michalski9 Człowiek w Equestrii. Ogarniałem burzę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 @Starlight Sparkle mhm, brzmi smakowicie! Dziękuję, za tę informację . Myłem głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się