Michalski9 Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Zastanawiałem się na sensem bezsensu xd (Zdecydowanie dobrym Grzegorzu ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Próbowałem zrozumieć, dlaczego jedna gra do działania wymaga uruchomionego Menedżera Zadań... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Rozmyślałem o reakcji otoczenia na moje działania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 (edytowany) Zastanawiałem się czy poprawnie jest mówić/pisać "Dywiza" i doszedłem do wniosku, że jak najbardziej można odmieniać to słowo. EDIT: Wygooglowałem odmianę... nie miałem racji a teraz mi głupio Edytowano Listopad 5, 2018 przez Kamikun Aby broń boże nikogo w błąd nie wprowadzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 5, 2018 Share Napisano Listopad 5, 2018 Rozważałem na ile opłacalne by dla mnie było całkowite zmienianie swojego życia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Grałem w Max Payne 3 tryb zręcznościowy - Atak na wynik - JAK MIŁO DO TEGO WRÓCIĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Odpisywałem na smsa, logowałem się na dysk google i od pewnego czasu gapię się na pustą kartkę czekając na manę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 9, 2018 Share Napisano Listopad 9, 2018 Zastanawiałem się czy jest sens, żebym jechał na ponymeet, skoro nie spotkam tam nikogo znajomego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Listopad 9, 2018 Share Napisano Listopad 9, 2018 4 minuty temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Zastanawiałem się czy jest sens, żebym jechał na ponymeet, skoro nie spotkam tam nikogo znajomego! Zawsze możesz kogoś poznać na miejscu A co do mnie, to zmieniałem muzykę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Co robiłem i co robię... słucham na żywo wystąpienia Tuska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Robiłem porządki na komputerze. Setki gigabajtów niepotrzebnych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Rozplątywałem słuchawki przewodowe, bo rozładowały mi się bluetooth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Odpisywałem na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Czytałem PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Sprawdzałem swój dział... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Grałem w The wolf among us - klawa gierka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Śmiałem się sam do siebie jak głupi do sera 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Ogarniałem forum... nowości i... nowości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 Ustawiałem na vt-18 program 170 205 aby pościć 478.0 i przy okazji resetowałem vt-16. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 Jadłem tosty z dżemem aroniowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 Zakrztusiłem się smogiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 jadłem DIY pizzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Bujałem w obłokach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Oglądałem arty z Nightmare Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Krztusiłem się herbatą jak debil przez dwie minuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się