Arjen Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Pipsquiek (czy jak to tam, chodzi o tego kucyka co według mnie przypomina kolorem krowę) kiedy zgodziła się odnowić Noc Koszmarów Tak jest Trum A co do Pipsqueka... jego imię oznacza: miernota, cienias, kurdupel. Jakiego koloru* była magiczna iluzja stworzona przez Zecorę przedstawiająca Nightmare Moon? *Kobiety proszę o korzystanie z palety 16 podstawowych kolorów Link do komentarza
Trum Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Z tego względu że jestem owcą mówię zielony Link do komentarza
Applejuice Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 To był kolor limonowy ^^ Hehe, żart. Niech już będzie zielony xP Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Zielona. Proste jak róg Luny. To był kolor limonowy ^^ Hehe, żart. Niech już będzie zielony xP Plus za odwagę i pójście pod prąd Dziękuje wszystkim za zabawę, zapraszam jutro! Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 3, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Ile "plamek" ma Uroczy Znaczek naszej Księżniczki? Poniższa grafika jest ich pozbawiona, przedstawia tylko centrum całego znaczka Link do komentarza
Applejack12 Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Będę strzelał ze strzelby ze 5. Link do komentarza
Exemundis Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 mi się wydaje że 4 Link do komentarza
Gość Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Jest pięć plamek, na 100%. Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Ma 4 + ta duża plama,którą przedstawiłeś na zdjęciu Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 3, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2012 mi się wydaje że 4 Tak jest. Centrum znaczka + 4 plamki, tak jak opisałem w pytaniu. Jaki kolor przybiera Luna gdy dokonuje przemiany fizycznej? Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Jej umaszczenie staje się zupełnie czarne. CM zamiast czerni zdobi fiolet, podobnie powieki. Jej grzywa i ogon wydają się być esencją nocy, ciemny niebieski, na tym gwiazdy. Link do komentarza
wiej007 Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Jak chodziło o to jak wygląda w czasie przemiany w NMM to świeci na biało P.S Zrobiłem edit bo zrobiłem błąd ortograficzny przypadkiem Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Przemiany,ale jakiej mogłeś dopisać bo jak w NMM no to wiadomo:czarny kolor sierści,dostaje lekkie opancerzenie z hełmem(ale to nie jest, aż tak ważne) i ma taką poświatę oraz ogon z takiej jakby materii jakiejśtam(dokładna nazwa jest w odpowiedziach NMM bo jeszcze to pamiętam ) A jeśli chodzi ci o przemianę zwykłej Luny w tryb ,,nocny" to jest tak:z takiego koloru wręcz, hmm jakby fioletowego(wybierając ten kolor patrzałem na sygnaturkę własną) zmienia na granatowy,a jej ogon staje się przezroczysty,przec co widać, np: niebo przez nie(patrz sygnatura Arjena dla przykładu). Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 3, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Jak chodziło o to jak wygląda w czasie przemiany w NMM to świeci na biało P.S Zrobiłem edit bo zrobiłem błąd ortograficzny przypadkiem Tak, świeci na biało - "dokonuje" to czas teraźniejszy, a więc w momencie zmieniania się, gdy nie ma żadnej formy. Dobra, pierwszy i ostatni raz : P Następnym razem po prostu napisz drugiego posta:) To tyle na dziś, dzięki i zapraszam ponownie! Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Czym zawiodła się Luna gdy przybyła do Ponyville na Nightmare Night? Link do komentarza
wiej007 Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Zawiodła się tym że wszystkie kucyki się jej boją Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 A ja to poszerze to może moja odpowiedx będzie uznana za najbardziej trafną Gdy przyleciała i podała kopyto,nikt nie chciał odwzajemnić tego(nawet burmistrz Ponyville)Dlatego dokładnie zdenerwowała się,że jeszcze uznawają ją za tak straszną. Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 A ja to poszerze to może moja odpowiedx będzie uznana za najbardziej trafną Gdy przyleciała i podała kopyto,nikt nie chciał odwzajemnić tego(nawet burmistrz Ponyville)Dlatego dokładnie zdenerwowała się,że jeszcze uznawają ją za tak straszną. Dokładnie, chodziło mi o to, że zabrakło królewskiego powitania! Co przypominał promień magii, którym Luna ożywiła pająki? Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Wiem,że to coś związanego z Twillight,tylko co?Tylko kiedy ona zrobiła coś podobnego do tego? Link do komentarza
Gość Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Błyskawicę przypominał. Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Czemu ja muszę tak szeroko myśleć XD Jutro myślę tylko 1% mojego mózgu. Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Błyskawicę przypominał. Dokładnie!. To tyle na dzisiaj, dzięki i zapraszam nastepnym razem Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 5, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Ok, teraz znowu trzeba chwilę pomyśleć. Podaj 3 słowa, których w odcinku Luna Eclipse (S2E4), użyła młodsza z Księżniczek, a które uchodzą za przestarzałe, i nie są zbyt popularne w czasach dzisiejszych. Link do komentarza
Recommended Posts