wiej007 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Wy mówicie że z Two Best Sisters Play Portal 2 ale nie wiem czemu mam wrażenie że to z Two Best Sisters Play Assassin's Creed Link do komentarza
MacTavish Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Atlis mówi najlepiej - sprawdziłem i się zgadza Przy zmianie na mario jest ten moment (posłuchajcie kilka sekund od 7 minuty) Dla leniwych tu macie link od 7 minuty właśnie Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Two Best Sisters play Portal 2 - tak mi się zdaje. Taak, wreszcie ktoś podał pełną nazwę To tyle na dziś, dzięki i zapraszam następnym razem! Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Co powiedziała Luna, przelatując nocą przez magiczną barierę ochraniającą zamek Canterlot, by spotkać się z siostrą? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 "Odpocznij,droga siostro,Jak zwykle/zawsze będę strzegła nocy." (zależy,czy w dubbingu polskim,czy w napisach) Link do komentarza
Fragin Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 "Rest, my sister! As always, I will guard the night" Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Rest my sister, as allways i will guard the night, czyli odpoczni moja siostro, jak zawszę, ja będę strzec nocy Link do komentarza
wiej007 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Właściwie to powiedziała dopiero po przejściu przez barierę powiedziała "Rest, my sister! As always, I will guard the night" ale nic nie mówiła przed barierą i podczas jej przekraczania więc można powiedzieć że przelatując nocą przez magiczną barierę ochraniającą zamek Canterlot nic nie powiedziała Link do komentarza
Ares Prime Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Powiedziała swoją kewstię tuż po przelocie przez barierę, i wylądowaniu na balkonie. - Rest my sister, as allways i will guard the night. To tyle.. Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 "Odpocznij,droga siostro,Jak zwykle/zawsze będę strzegła nocy." (zależy,czy w dubbingu polskim,czy w napisach) "Rest, my sister! As always, I will guard the night" http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IRp92irfdmo Zaliczam oba, chociaż wolę po ENG, wiadomo, oryginał. Co składało się Nightmare Moon w ofierze podczas Nightmare Night? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Część słodyczy,które się danej nocy nazbierało. Link do komentarza
Ares Prime Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Cukierki i słodkości, aby zamiast kucyków NMM zjadła słodycze, oraz żeby oddać jej należny szacunek. Link do komentarza
wiej007 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Składano w ofierze cukierki które zebrano by Nightmare Moon nie pożarła kucyki Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Cukierki! Część słodyczy,które się danej nocy nazbierało. I znów uznaje wam obydwu To tyle na dziś, dzięki i zapraszam ponownie! Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 Kto podkłada głos pod postać Księżniczki Luny w polskiej wersji dubbingu drugiego sezonu? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Brygida Turowska-Szymczak Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 Brygida Turowska-Szymczak Szybka i sprawna odpowiedź. Którego kucyka nastraszyła Luna wyskakując ze zbiornika z jabłkami w S2E4? Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 Lemon Hearts Doskonale. To tyle na dziś, dzięki i zapraszam w następną noc! Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 7, 2012 Autor Share Napisano Listopad 7, 2012 Jak nazywa się fandomowa frakcja, która obiera Lunę za swoją przywódczynie? Proszę o podanie angielskiej nazwy. Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 czy chodzi o New Lunar Republic ? Link do komentarza
Unbridle Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Zgadzaj się z poprzednią wypowiedzią. Jest to New Lunar Republic. @Kuoth. Nawet jeśli odpowiedź jest poprawn, to nie nakazujemy uznania jakiejsc odpowiedzi... Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 @Kuoth. Nawet jeśli odpowiedź jest poprawn, to nie nakazujemy uznania jakiejsc odpowiedzi... Link do komentarza
wiej007 Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Tak. Chodzi o New Lunar Republic, po polsku to Nowa Lunarna Republika Link do komentarza
Recommended Posts