Broch Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 (edytowany) Ok, jako że jestem beznadziejny w rozpoczynaniu wątków... po prostu wrzucam wam kilka moich prac, i czekam na waszą reakcję ^^ Edytowano Listopad 12, 2016 przez Broch 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Listopad 12, 2016 Autor Share Napisano Listopad 12, 2016 17 minut temu Prlixtilicious napisał: No muszę powiedzieć że naprawdę kawał dobrej roboty, ale mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie to klacze w twoim wykonaniu zabardzo przypominają osobniki męskie. Np ta Sonata, jej pyszczek jest troszeczkę za kwadratowy, i to bardzo przypomina płeć męską. Ale tak pozatym to twoję pracę są naprawdę fajne. Pracuj dalej ^^ Hmm, możliwe że jest to wina mojego "stylu" (o ile można to tak nazwać) Ogólnie staram się by pyszczek ogiera był "grubszy" od pyszczka klaczy... Poza tym bardzo ci dziękuję za komplement ^///^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 (edytowany) Zakochałem się w tej Arii* :o Reszta też świetna, stawiam piwo. PS. w jakim programie pracujesz? Edytowano Listopad 12, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Listopad 12, 2016 Autor Share Napisano Listopad 12, 2016 godzinę temu clopfic napisał: Zakochałem się w tej Arii* :o Reszta też świetna, stawiam piwo. PS. w jakim programie pracujesz? Yeah.... dziękuję i poproszę XD Autodesk Sketchbook - polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Listopad 12, 2016 Autor Share Napisano Listopad 12, 2016 Okey, kolejna porcja~ Brudka~ Halloween'owo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Listopad 13, 2016 Autor Share Napisano Listopad 13, 2016 Dobra, by było co oceniać XP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Listopad 19, 2016 Autor Share Napisano Listopad 19, 2016 Szkoda że nikt ostatnio nie oceniał :( ale cóż. Rysuje się dla zabawy (i pieniędzy). Oto dalsze rysunki. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasister Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 Wow,śliczne! Chcę więcej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DemonRat Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Ojoj! Twoje prace są na serio cudne! Uwielbiam te pyszczki ^^ Cieniowanie też jest cudne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 Trudno wypowiadać się na temat prac, które są tak dobre. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Listopad 29, 2016 Autor Share Napisano Listopad 29, 2016 Oj, bardzo wam dziękuję za te miłę komentarze >///< cieszę się że prace są aż tak dobre ^^ A więc skoro wam się twk podobają~ Prezent urodzinowy z okazji 21 urodzin mojego starego przyjaciela ^^ A oto kilka szkiców przedstawiające randomowego kuca :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 No dobra... jako że się lekko nudzę, co powiecie na jeden, mały, prosty request? ^^ Dawać~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) Biorę Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Grudzień 1, 2016 przez WhiteHood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broch Napisano Styczeń 18, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2017 (edytowany) Dear Whitehood : Request jest w produkcji X3 A miedzy czasie, naprodukowałem kilka "mniejszych" artwork'ów, Enjoy~ Edytowano Styczeń 18, 2017 przez Broch dodanie obrazków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 Ano, cieszę się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się