Broch Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 (edited) Ok, jako że jestem beznadziejny w rozpoczynaniu wątków... po prostu wrzucam wam kilka moich prac, i czekam na waszą reakcję ^^ Edited November 12, 2016 by Broch 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 No muszę powiedzieć że naprawdę kawał dobrej roboty, ale mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie to klacze w twoim wykonaniu zabardzo przypominają osobniki męskie. Np ta Sonata, jej pyszczek jest troszeczkę za kwadratowy, i to bardzo przypomina płeć męską. Ale tak pozatym to twoję pracę są naprawdę fajne. Pracuj dalej ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broch Posted November 12, 2016 Author Share Posted November 12, 2016 17 minut temu Prlixtilicious napisał: No muszę powiedzieć że naprawdę kawał dobrej roboty, ale mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie to klacze w twoim wykonaniu zabardzo przypominają osobniki męskie. Np ta Sonata, jej pyszczek jest troszeczkę za kwadratowy, i to bardzo przypomina płeć męską. Ale tak pozatym to twoję pracę są naprawdę fajne. Pracuj dalej ^^ Hmm, możliwe że jest to wina mojego "stylu" (o ile można to tak nazwać) Ogólnie staram się by pyszczek ogiera był "grubszy" od pyszczka klaczy... Poza tym bardzo ci dziękuję za komplement ^///^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Właśnie teraz Broch napisał: Hmm, możliwe że jest to wina mojego "stylu" (o ile można to tak nazwać) Ogólnie staram się by pyszczek ogiera był "grubszy" od pyszczka klaczy... Poza tym bardzo ci dziękuję za komplement ^///^ Proszę bardzo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 (edited) Zakochałem się w tej Arii* :o Reszta też świetna, stawiam piwo. PS. w jakim programie pracujesz? Edited November 12, 2016 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broch Posted November 12, 2016 Author Share Posted November 12, 2016 godzinę temu clopfic napisał: Zakochałem się w tej Arii* :o Reszta też świetna, stawiam piwo. PS. w jakim programie pracujesz? Yeah.... dziękuję i poproszę XD Autodesk Sketchbook - polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broch Posted November 12, 2016 Author Share Posted November 12, 2016 Okey, kolejna porcja~ Brudka~ Halloween'owo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broch Posted November 13, 2016 Author Share Posted November 13, 2016 Dobra, by było co oceniać XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broch Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Szkoda że nikt ostatnio nie oceniał :( ale cóż. Rysuje się dla zabawy (i pieniędzy). Oto dalsze rysunki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pegasister Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Wow,śliczne! Chcę więcej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemonRat Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Ojoj! Twoje prace są na serio cudne! Uwielbiam te pyszczki ^^ Cieniowanie też jest cudne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Trudno wypowiadać się na temat prac, które są tak dobre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broch Posted November 29, 2016 Author Share Posted November 29, 2016 Oj, bardzo wam dziękuję za te miłę komentarze >///< cieszę się że prace są aż tak dobre ^^ A więc skoro wam się twk podobają~ Prezent urodzinowy z okazji 21 urodzin mojego starego przyjaciela ^^ A oto kilka szkiców przedstawiające randomowego kuca :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broch Posted December 1, 2016 Author Share Posted December 1, 2016 No dobra... jako że się lekko nudzę, co powiecie na jeden, mały, prosty request? ^^ Dawać~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteHood Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 (edited) Biorę Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edited December 1, 2016 by WhiteHood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Broch Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 (edited) Dear Whitehood : Request jest w produkcji X3 A miedzy czasie, naprodukowałem kilka "mniejszych" artwork'ów, Enjoy~ Edited January 18, 2017 by Broch dodanie obrazków Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteHood Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Ano, cieszę się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts