Silicius Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Morten Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Najemnicy (,,a viva la gvela a viva la mort! A viva la gvela a viva la mort!" ) (dla nieogarów taka piosenka o najemnikach i tekst mi się skojarzył Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Zabójca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Ktokolwiek z GTA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Joint ( ryder z SA ) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Xbox ( swego czasu grałam na nim w tą grę z kuzynem ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Mass effect 2 (jedyna gra w jaką zagrałem na xbox360) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Strzelanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Mechanizm powrotny w AK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Kardan z stalkera zew prypeci Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Wódka jako środek przeciwradiacyjny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Rosja (z rosji pochodzi ten mit ) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 (edytowany) To: I podobne... Edytowano Sierpień 8, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Stan umysłu... Rosyjski stan umysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Imaginacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Iluminati Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 bill cipher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Doritos XD Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 (edytowany) Doritosy trzeba popić mountain dew... Edytowano Sierpień 9, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Cukier (43% dziennej zalecanej dawki w jednej puszce, wczoraj wypilem 5 ) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Fruktoza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Likier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Applejack Spoiler: chodzi o alkohol (ciekawostka ! ) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Whisky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 wywarzanie kopniakiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się