Kirara Napisano Kwiecień 19, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Zaje... mamy dubla. W każdym razie - nowa tapeta do kolekcji. Tym razem z Lyrą. http://fav.me/d4x0446 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Wejdź do mnie... same double... a tapetka fajna... myślę że solaris. zaraz sobie ustawi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 19, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2012 A jakoś ostatnio wchodziłam do Twojego tematu Hory i widziałam, że właśnie nie masz zbyt wielu dubli... Zaś co do Solarisa - to w shoucie wyraźnie napisał, że woli inną tapetę, więc nie spodziewam się, żeby użył tej, którą wykonałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 kirara z całym szacunkiem ale u mnie doubel doubla double pogania...ludziom się już nawet nie chce napisać 2-3 słów... a jeśli uważasz, że rwoje prace są słabe to chyba dawno nie byłaś u mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Masz mojego Watch-a na deviantART Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Tapetki i sygnatury masz zacne Kiraro ^^ Myślałam żeby sobie ustawić Twoją ze Scootaloo, ale jak na razie mam ładną tapetę z Miss Fortune i raczej nie zamierzam jej zmienić Chyba że zrobisz coś naprawdę "mega", że tak się językiem potocznym wyrażę :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Poczułam się trochę lepiej... więc postanowiłam zacząć korzystać z własnego komputera... I tak oto - stworzyłam sobie ku pokrzepieniu - nową tapetę z Twilight :3 http://fav.me/d4xmue4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Wow .... ta tapeta jest .... nie mam słów na opisanie jej ... a nie czekaj jedno się znalazło ... jest epicka .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Dzięki za uznanie, Freeze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Troszkę nie podoba mi się ta czerń. Moim zdaniem albo powinna być jaśniejsza, albo zastąpiłabyś ją innym kolorem. To jednak tylko moja opinia. I tak tapetka jest bardzo ładna, podobnie jak wszystkie inne ;] Strasznie podobają mi się te gwiazdki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 A mi właśnie zależało na czerni... bo jest taka... KONTRASTOWA... Tak, to dobre słowo. Aczkolwiek - cieszę się, że Ci się podoba - mimo wszystko :3 I pytanie konkursowe... Z jakim kucykiem TERAZ zrobić tapetę? Jakieś propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Hmmm.... a po co się ograniczać ?? Może zamiast jednego wstawisz kilka ?? Moje propozycje to Celestia , Luna i nowy Alicorn , czyli Mi Amore de Cadenza Know your princess - it may save you in future. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Hm, no tak, w sumie to czerń pasuje do wszystkiego Oczywiście ja chciałabym tapetę z Applejack xD Ale mogłabyś jakąś zrobić z Shining Armorem i Księżniczką Cadance, a na pewno zagości na moim pulpicie, jeśli pozwolisz ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 A może zrób z Pinkie? Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Ano byłoby by miło jakąś zobaczyć tapetkę z Shining Armorem i z księżniczką Cadance. Albo którąś z tych postaci osobno. Odnośnie tapety: super robota : ). Żałuje tylko, że nie mogę ich ustawiać na komputerze - siostra niestety też z niego korzysta i nie jest zachwycona zbytnio >.>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Duuuuuuh to jest śliiiiiczneeee <3 Możesz zrobić z Princess Mi Amore Cadenzą Ale wiesz, ja Cię nie poganiam tylko propozycję podsuwam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Czarny, różowy, fioletowy i twilight co tu napisać poprostu ekstra . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Propozycja Soczka wydała mi się... najbardziej kusząca... Oto i więc - tapeta z... naszymi nowożeńcami, to jest, z Cadance i Shining Armorem! http://fav.me/d4xn5x1 Tym nie mniej - wszystkie propozycje były ciekawe. W najbliższych dniach myślę, że zrobię coś z Chrysalis, z Cadance i Shiningiem osobno (dla odmiany)... No i jeszcze parę pomysłów się znajdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Całe różowe... ale i tak jest piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Where's Pinkie Pie....? HERE I AM! http://fav.me/d4xnija Mam jeszcze jedną wersję kolorystyczną - gdzie kolory tła są zdecydowanie bardziej nasycone... link dla chętnych: http://i49.photobucket.com/albums/f279/kirara88/pinkiepartyanimal.png Trzecia i ostatnia dzisiaj tapeta... Myślę, że i tak dzisiaj dużo zrobiłam... ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 sygnę tapetę z opuszczoną szczęką> Wooooooaaaaaaaa ona jest... jest... jest taka... SUPER, brak słów. @Down Tat, tak, racja tapeta. Przeważnie widzę sygny, dlatego piszę sygna, a nie tapeta ale racja. Dzięki za poprawienie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 @up Raczej to tapeta niż sygna Ale fakt 3 prace na dzień dzisiejszy - 3 udane prace : ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Ehh... Kiraro Jeszcze kilka takich prac , a żeby opisać ich zaje******ć będę musiał korzystać ze słownika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Zrobiłam trzy... a ta powstała w formie żartu... xd http://fav.me/d4xnxgt Moja chora wyobraźnia czasem mnie zaskakuje... XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Nothing to see here - fly along xD Dashie rozwala ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts