Maffle Fluff Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: Ale tak serio to bym teraz barszczyk już z uszkami zjadła :c Ciekawe jak smakują pierogi z barszczykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Ciekawe jak smakują pierogi z barszczykiem? Yyyy. Też dobrze, jadłam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Właśnie teraz Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Przez tą nazwę ciągle myśle że jesteś chłopakiem xd Nie szkodzi, niektórzy nie tylko przez nazwę tak myslą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Byłem tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Nie spodziewałem się że to legitne połączenie, ale w zasadzie pierogi to takie większe uszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 >uszko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Też tu byłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 (edytowany) >chłopczynka Do łóżka, już po dobranocce Edytowano Grudzień 16, 2016 przez Waryate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Czy ktoś powiedział ,,chłopczynka" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 efekt kupy rzuconej w wiatrak za 3... 2... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 1 minutę temu Ciaran (Prlixtilicious) napisał: Moja Twi to chyba Pinkie (te włosy xd) Pokaż ukrytą zawartość kupiłeś na stacji benzynowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 widuję takie małe poniacze po stacjach benzynowych zazwyczaj obok wieszaków z breloczkami Zirathel chcesz ciacho? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 On nie chce, nie dawaj mu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 @Zirathel, a o moje gofry Ci nie smakowały??? btw masz tu co nieco: Spoiler i niespodzianka: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 No dobra, kumpel poszedł, wódki jeszcze trochę zostało, o jakich to kapitalistycznych udogodnieniach w postaci gofrów i ciastek rozmawiacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 16 minut temu Cassidy napisał: On nie chce, nie dawaj mu słodycze i ciasktka to on zawsze chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Przejdź na Ciemną Stronę Mocy Zirathelu... Mamy mleko i ciasteczka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Ciemna to znaczy.... możesz wyjaśnić @Skoniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: Ciemna to znaczy.... możesz wyjaśnić @Skoniu? Jagodowa Soplica, ew. dobry stout. A do stouta najlepiej pasuje czekolada! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: CZEKOLADA?! Gdzie? Tutaj, młody Zirathelu, tutaj, wypij to przednie piwo i poznaj Ciemną Stronę Mocy! Uwolnij swoje pożądanie oraz nienawiść do lagerów i niech przebudzi się w tobie pragnienie naprawdę dobrego piwa! Niech twa żądza czekolady dopełni twej przemiany w Mrocznego Lorda Stoutów! Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 łeee... a już myślałem że będziesz strzelał prądem z rąk, chodził cały czas w kapturze, zakrywając przy tym pomarszczoną twarz i w kółko mamrocząc pod nosem "dark side" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: łeee... a już myślałem że będziesz strzelał prądem z rąk, chodził cały czas w kapturze, zakrywając przy tym pomarszczoną twarz i w kółko mamrocząc pod nosem "dark side" To w późniejszym etapie, najpierw spróbuję po dobroci, jeśli zaś @Zirathel nie ulegnie, poczuje prawdziwą potęgę Komunizmu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Właśnie teraz Skoniu napisał: poczuje prawdziwą potęgę Komunizmu! komunista... hmm.... mów dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Chip napisał: komunista... hmm.... mów dalej Nasze czołgi i artyleria obrócą w perzynę wasze miasta, nasze samoloty zamienią wasze pola w burzę ognia, nasze okręty sprowadzą na wasze dzieci potęgę atomu, a nasi żołnierze zajmą zrujnowane pustkowia, które wy dawniej nazywaliście domem! Powiedz mi, @Chip, czy takiej właśnie przyszłości pragniesz dla swych miłujących słodycze ludzi i kuców? Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 @Skoniu komunizujesz ze względu na Twój podziw dla militaryzmu tego ustroju czy może jesteś ideowcem? 6 minut temu Zirathel napisał: Bo to @Chip jest moim szefem oj tam od razu szefem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts