Syrth Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Wy tu wyzywacie się od grubasów, a to ja mam nagrodę najbardziej puszystego użytkownika forum. Także wszelkie jedzenie ląduje do mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, Zirathel napisał: @Maffle Fluff Daj mi ciastka bo mi smutno :c Ostatnio mi wszystko wyjadłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 3 minuty temu, PervKapitan napisał: Wy tu wyzywacie się od grubasów, a to ja mam nagrodę najbardziej puszystego użytkownika forum. Także wszelkie jedzenie ląduje do mnie. Ej właśnie. Skoro nie ma Ziemovita to kto teraz rozda Złote Ziemowity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Może powróci jego siostra, która już dawno odeszła z forum i nam da :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 1 minutę temu, Uszatka napisał: Ej właśnie. Skoro nie ma Ziemovita to kto teraz rozda Złote Ziemowity? Założę Złote Perwole XDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Założę Złote Perwole XDDDDDD ZAŁÓŻ!!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Założę Złote Perwole XDDDDDD Do it xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Wszyscy piszą english sub i nic idę oglądać DBS po japońsku ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, Zirathel napisał: Dobra Ale najpierw daj mi te ciastka ;c Nie bo dostałem bana na plackach ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 @Uszatka @Lemi Zrobię to, tylko musicie się uzbroić w cierpliwość Już mam trochę pomysłów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 No i cudownie Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przy okazji tradycyjne wrzucam stare, ale jare memy w postaci filmików: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Dobra inicjatywa, aprobuję i czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 Ten pies jest cudowny XD Jak sobie kupimy lisa to go nauczę tak tańczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Robiłem sobie z nudów quiza i wyszło, że moim patronusem jest lis. (takie btw. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 (edytowany) https://my.pottermore.com btw moje wyniki Spoiler Edytowano Lipiec 23, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Łe, to trzeba konto założyć do quizu, mam za dużego lenia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 ^same Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, Lemi napisał: Łe, to trzeba konto założyć do quizu, mam za dużego lenia xD ale jaki faaajny z muzyczką i klimatem jak z horroru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 1 minutę temu, Zirathel napisał: Moim patronusem jest czarna klacz ostatnio chyba bardziej ta biała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 2 minuty temu, Zirathel napisał: Moim patronusem jest czarna klacz Agro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 W sumie trochę jestem ciekaw co by mi dali, ale wolę poczekać na list z Hogwartu żeby się dowiedzieć :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 30 minut temu, Zirathel napisał: Najwidoczniej nie c: mhm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Trochę późno, ale otwieram wątek Tak się podzielę z wami...denerwuje mnie, że cały czas mój biedny wąż ma wilgotno w terrarium. Wodę wlewam mu jedynie do baseniku, a i tak ma prawie wszędzie mokro i co chwilę muszę wietrzyć by tam wyschło D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 A nie ma mieć przypadkiem wilgotności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts