Sowenia Napisano Lipiec 31, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2017 Ano. One wszystko robią zabawnie. Chodzą zabawnie, jedzą zabawnie, przewracają się na swoją skorupę zabawnie, kopulują jeszcze zabawniej XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Najfajniejsze z żółwi jedzo pizze ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 31, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2017 Teraz to i ja bym zjadła pizzę ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 I co tam porabiacie nocne marki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Piję herbatę, słucham muzyki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 Czyli standardzik. Ja lecę zamknąć okno, bo mi już się zimnawo zaczyna robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Zimnawo? Też chcę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 No jakoś tak podejrzanie zimnem wieje z tego okna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Jak to możliwe że u mnie jest gorąco a u Ciebie zimno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 Nie wiem, może mam przeciąg na osiedlu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Czołem No i tak się zastanawiałem gdzie się podział mój chłód, teraz wszystko jasne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 Heya. Dobra, przyznaję się. Kradnę wszelki chłód Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 No ukradłaś mnie więc tak, ukradłaś największy chłód Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 Teraz to dopiero powiało chłodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Aż włosy dęba stają, nie? W sumie nie zwróciłem uwagi że teraz faktycznie przyzwyczaiłem się do temperatury panującej w pokoju xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Tytuły pod nickami naszej trójki pięknie wyglądają razem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Tytuły pod nickami naszej trójki pięknie wyglądają razem Faktycznie XD Dzięki, że zwróciłaś na to moją uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Możemy stworzyć jakąś drużynę czy coś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Pozytywny akcent zawsze w cenie. Btw wygląda to jak dobra drużyna na wyprawę do zlupienia jakiegoś lochu xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Chodźmy podbić jakieś lochy...albo loszki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 Albo loszki w lochach Takie przykute do ściany i już trochę sponiewierane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Smagałabym batem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 Ależ by jęczały i się wiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 No to wtedy nie łupienie, tylko penetrowanie lochu, trzeba było tak od razu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2017 Złupić można po zakończeniu penetracji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts