Lunar Zagłady Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 Każdy ci potwierdzi że noc jeszcze młoda. późno to będzie gdy słonce wstanie a luna pójdzie spać. Ktoś tu jeszcze czuwa nad nocą czy faktycznie się późno zrobiło ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Siemacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Nie ma to jak odrabiać ćwiczenie sprzed 3 miesięcy do 2 w nocy. Teraz mogę odpocząć i dalej iść nie spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 To te o którym Ci babka przypomniała? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 (edytowany) A i owszem, nieco "rushowaną" (ale generalnie skład jest ok) wersję dostanie ale cóż, i tak jest przedawnione xD Raczej wszystko będzie git. Teraz czym by się tu zająć? Edytowano Luty 4, 2018 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Ja bym coś zjadła, ale teraz sobie nie zrobię jak ojciec w domu jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Byłem sam na sobie zawiedziony dziś wczoraj że nie dałem rady całej pizzy zjeść :| Czekam aż mi wróci ochota nadal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 wtf, dej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Niestety w swoim drzewku rozwoju nie inwestowałem w teleportację. W ogóle same źle rozłożone skille ale to inna historia. Ale umiem sprawić że zniknie, już niedługo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Ale bym opierdoliła pizzę D: Chce wrócić do mojego wczorajszego snu :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Śnił mi się chleb, cała tratwa, ale pizza nigdy. Musiał być smacznym snem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Cześć kuce nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Powitalski, jeżeli przed wejściem tutaj nie byłeś głodny, to teraz pewnie będziesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 W sumie to analizowałem czy by coś nie zrobić ale wszystkie potrawy na które mam ochotę zajęły by sporo czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 WitamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Mam już obrazek działowy w swoim dziale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Cytując Fluttershy - "Yay" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Dobry wieczór i dobranoc. Niech Wam Luna piękne sny ześle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Priwiet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 No brywieczór, co tam, jak tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 dzieńdobrywieczór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Witam was nocne kuce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Salut nocni towarzysze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 cześć i czołem Luna z Rosołem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Czemu od dobrobytu ludziom się w głowach pie*doli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts