Killer Poke Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 (edytowany) hmm... to może dokończę pobieranie (ponowne) i pociupię wieczorkiem jutro czy pojutrze... Edytowano Luty 5, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Czołem nocni! Czy to normalne że pomimo zmęczenia czymś na daną chwilę czuję pewien niedosyt i potrzebę kontynuacji na siłę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Czasami tak bywa. Cóż to za aktywność? Gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 czołem mroczni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Cześć Nocne Pucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Owszem, gra. No nie pamiętam kiedy tak dobrze się bawiłem przy takich głupotach xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 (edytowany) ostatnimi czasy jedyną gra sprawiająca mi frajdę jest nieśmiertelne GTA pinć Edytowano Luty 6, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Przy pierdołach i głupotach czas szybko i przyjemnie przemyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Niezaprzeczalnie, jednak za szybko Dobrze że jest taki wynalazek jak shadowplay przez którego mogę sobie wrócić i pomontować śmieszkowe sklejki do których mogę wrócić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 pochwalisz się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Mogę jak skończę, aczkolwiek... No... Było tam parę złych rzeczy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 ja z kolei cały dzień siedziałem nad tym cholerstwem, które oczywiście nie raczyło ruszyć - miałem fajny pomysł na pomiar prądu, ale niestety nie nadaje się on do aktywnej regulacji Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Ale do czegoś na pewno się nadaje ? Szkoda by dnia by nic z tego nie mieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Cenne doświadczenie, kilka stron notatek z badań i doświadczeń... jutro (tzn dziś) dmuchawką to wszystko rozlutuje i przystąpię do realizacji tego projektu w starszej już opracowanej i sprawdzonej wersji. Może po prostu chciałem zbyt wiele. Czasami tak jest że nie można czegoś zrobić lepiej niż się da... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 (edytowany) Cóż, nie wie się tego jeśli się nie wypróbuje. Za to z doświadczenia wiem że zawsze może być gorzej xD Ja zamykałem to i ja dziś otwieram, a nie chcę robić posta pod postem Edytowano Luty 7, 2018 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Wstałem myśląc ze jest 5 a tu 2 o.0. Co tam u was towarzysze nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Pije herbatę, ale raczej pewnie nikogo to nie dziwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 No ja siedzę z Zimną herbatą i rakotwórczą substancją przy balkonie i rozmyślam nad istotą wszech rzeczy... czy opłaca się iść spać czy już wytrwać do rana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 a ja idę spać jak tylko aktualki się pobiorą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Ja zaraz idę spać bo do roboty jutro chociaż mam nadzieję, że mnie szybciej puszczą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Witam szanowne kuce nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 witam witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Witam. Mam poważny dylemat, bo kończy mi się herbatka, ale zapewne jak pójdę zaparzyć sobie to okaże się, że niedługo idę spać i nie wiem co robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Proponuję dolać doń prądu; Jak wgl można po herbacie spać?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 To rano wypijesz zimną lecz orzeźwiającą herbatkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts