Syrth Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Chyba po prostu zrobię pół dzbanuszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Ja się nigdy nie nauczyłem into dzbanek, chyba dlatego że wolę od razu gorącą sobie przynosić. Co teraz nie byłoby złym pomysłem bo oderwałem się na chwilę od rzeczywistości i nie zauważyłem że nie się skończyła xD A poza tym to czołem, nocni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Piję z 10 litrów dziennie, ciężko by było mi robić tylko w kubku A dzbanek długo utrzymuje ciepło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Mógłbym za to mieć kubek wielkości dzbanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Welp, w takim kubku to by szybko się zrobiła herbatka zimna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Zimna herbatka na noc to coś pysznego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Nie przeszkadzało mi to nigdy zbytnio, często jak mnie coś wchłonie to zapominam o niej i stygnie. Lepiej jak wtedy też oblewam się zimną niż gorącą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Ja piję i taką i taką, w końcu czasami zdarzy się że wystygnie, ale wolę cieplusią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Wiadomo że jest lepsza. Można by nawet odgrzać, ale to trzeba by się najpierw ruszyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Dlatego używam dzbanka. Jest i ciepła i wystarczy na długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Już wszyscy grzecznie śpią ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Kto śpi ten śpi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Ja grzecznie i wytrwale siedzę, trafiłem na pewien chory serial i robię sobie do niego po parę podejść, bo nie daję rady go oglądać w jednym ciągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Polecisz serial ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Głowa mnie boli od niego, od śmiechu trochę też. Wpisz XRA na Youtube, na własne ryzyko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 13 minut temu, Raxoros napisał: Dobranoc wszystkim, jutro dzień sądu ostatecznego przed Szonszczem xD Coś nabroił? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Zrobił coś takiego że ja dobra godzinę płakałem ze śmiechu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 To skoro już o tym i tak mówimy, to może się podzielicie śmiechem xD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Night Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Ze śmiechu mnie brzuch boli XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Ta... zawiesił bota na wszystkich kanałach discorda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Night Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Nie zwalaj winy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Tia, czyli znowu akcja z Discorda. Może wrócę tam kiedyś, i poproszę o wykopanie starego konta bo zapomniałem hasła xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Ja nic nie wiem, chciałem aby radośnie i wesoło było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Night Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 I było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Night Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Też już lecę, dobranocki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts